kbra19 Gulsum3 doktorunuz söylerim dediyse söyler uygunsa ☺️ benim doktorum ben sormasam söylemeyecekti sorunda erkeğe benziyor ama kızda olabilir dedi 😀 bu haftalarda yanılma çok oluyor dedi sonradan öğrendim doktorum çok söyleme taraftarı olmayan bir doktormuş Cuma günü 15+5 olacağım öğrenirim inşallah
ogrencianne35 Gulsum3 12 hafta da ense kalinligi ve burun kemiği için girdigim ultrason da öğrendim 💞
Burcukns Gulsum3 bebekte bir hastalık olup olmadıgını tespit etmek icin yapılıyor. Tarama testleri yerine bir kere anneden kan alınıp hem hastalıklara hem de cinsiyete doğruluğu kesin bir şekilde bakılıyor. Fiyatı biraz yüksek ama 10. Haftada kan veriyorsunuz 5 gün icinde öğrenmiş oluyorsunuz.
en_guzel_emanetlerim Gulsum3 12+5 ve 13 de erkek gibi dedi doktor bugün 16.ıncı haftada kesinleşti erkek olduğu
Pelin52 12+3 teyiz görüyorum ama net olması için haftaya gel tekrar bakalım dedi ikili tarama testi yapıldı hemde sonucunu konuşuruz dedi doktorum ama bana cinsiyetini söyletmiyor kardeşim cinsiyet partisi yapacaklarmış :) ben kiz hissediyorum ama ❤