Biryeniannee Kizlar benim doktorum her gün magnezyum takviyesi almami söyledi hamile olduğumu öğrendiğimden beri al dedi aliyorum bende , bugünde teyzemle konuşurken bana yanlış olduğunu söyledi her gün içilmez dedi Kafam karıştı Doktoru dinlemeliyim dimi? 😄
Papatyaa_01 Biryeniannee bende 5.haftamda öğrendim aile hekimi magvital diye bişey yazdı 15 gün felan kullandım sonra bulantı yaptı diye aile hekimi değiştirdi o ara kullanmadım yani toplam 2 hafta felan kullandım kadın doğum doktoruma sordum o da kullanma dedi 16.haftada kullanırsın dedi 16.haftamdan beri hergün 2 tane kullanıyorum yani kendi doktorunuz dediyse bilemem ama aile hekimi felan yazdıysa doktorunuza bi danışın :)
gunel91 Biryeniannee teyzendemi doktor? Magnesium butun gebeler kullaniyor bildiyime gore Sen doktoruna guven
Belinay_AliEge Biryeniannee eğer doktorun magnezyum yazıp da sana kullan dediyse tabiki kullan ilk hamilelikte 30 haftada şiddetli bacak ve kasik ağrısı şikayetiyle içmeye başladım taaaa doğurana kadar içtim zararını değil kendi adıma faydasını çok gördüm hiç ağrım sızım olmadı . Şuanda ikinci gebelik aynı şekilde yine kullanıyorum. 🌸
Tr2603 Benim doktorum da gereksiz takviye ilaç önermiyor magnezyuma da benim şikayetlerim doğrultusunda 17. Haftada başladı
Biryeniannee Papatyaa_01 kendi kadın doğum uzmanım söyledi her gün kullan dedi 14+0 haftalık olduk bugun baştan beri kullanıyorum bilemedim yani😕
Biryeniannee gunel91 yok degil😄 ama her konuda bilgisi var kendine göre , çok emin konuştu bide o hic kullanmamış 4 doğum yapti
Papatyaa_01 Biryeniannee o söylediyse onu dinleyin bence, benim ilk haftalar pek bi ağrım sızım yoktu o yüzden çokta önemsemedim ama sonradan bacak ağrısı başlayınca ve magnezyum değerimde baya düşünce 16.haftada başladım şuan memnuniyetle kullanıyorum bacaklarıma iyi geldiği için :)
Biryeniannee Belinay_AliEge dimi bencede doktorumuz en iyisini söyler bi an tereddüt ettim agrım da var kasık agrısı bel agrısı 😄 içicem her gün artık devam
emossss_4 Bende düzenli kullanıyorum çok da iyi geliyor yoksa duramazdım ağrılardan dr um doğuma kadar devam edebilirsin dedi
Elisanne Biryeniannee Kesinlikle kullanın ben de husursuz bacak sendromu halsizlik vardı çok çok iyi geldi. Kullanılmazsa ilerde diş eti ağrısı dişlerin dökülmesine kadar gidiyor. Bebek vücudundan gerekli ihtiyacı alınca kendi bedeniniz ağrılarla başbaşa kalıyor
Rabia04_09 Biryeniannee tövbe yarabbim😅 elbette doktorunuzu dinletin başkalarına bu tür şeyde kulak asmayın. Doktorunuz Herşeyin iyisini bilir