Sedoossss Kızlar 5 dakka arayla küçük tualettim geliyor gibi oluyor gidiyorum bir iki damla renksiz yine gidiyorum yine öyle ne bu su mu idrar mı
Buseniizz Sedoossss herkeste Farklı olurmuş ama bugün YouTube’da birisinden dinledim tutabiliyorsan idrarmış tutamıyorsan suyun geldi demekmiş bir de bir bardak kadar aniden gelirmiş bazıları da sızıntı diyor ama bilmiyorum
Kucuk_melegim Sedoossss bende dun fitil kullandim bugün seffaf akıntım var aceba su mu diye tedirgin oldum bende 36+1 haftaliğim
Kiwi12 Sedoossss benim ikinci hamileligimsizinti seklinde suyum geldi. Ama yorumdaki arkadaşın dediği gibi tutamıyorum ben ve yarım çay bardağı kadar geliyordu saatte bir
Kucuk_melegim Kiwi12 nasil anladiniz su olduğunu anlatir misiniz yururken mi geliyo yatınca duruyor mu
Barilay Kucuk_melegim fitili zaten mantar vs olduğu için kullanıyorsunuz o sebeple geliyor ama fitilden sonra da akıntı oluyor, en son olduğunda fitilden değildi onun için daha tedirgin olmuştum ama enfeksiyondan dolayıymış suyumda gayet iyiymiş
Kiwi12 Kucuk_melegim ayağa klaktigim. an birden akıyordu am adedigim gibi fazla deil yarım çay bardağı küçük olandan bazen dahadaa az di ma koku yoktu yani idrra kokusunu nalarsiniz.zaten islakligin içerisinde kıl tüy bişey yoktu sadece su gibi islatiyrdu
Kiwi12 Kucuk_melegim ayağa klaktigim. an birden akıyordu am adedigim gibi fazla deil yarım çay bardağı küçük olandan bazen dahadaa az di ma koku yoktu yani idrra kokusunu nalarsiniz.zaten islakligin içerisinde kıl tüy bişey yoktu sadece su gibi islatiyrdu
Kucuk_melegim Barilay bende dün muane oldum ozaman geliyodu böyle doktor suyu iyi dedi fitilden sonra sanki daha cok gelmeye başladı ondan korktum
Sedanurpolatkan Sedoossss eğer suyunuzun geldiğini düşünüyorsanız 24 saat içinde en geç doğum olmalı o yüzden sancı beklemeyin bir kaç saat daha bekleyin olmadı öyle hastaneye gidin
gkcnn Sedoossss tutabiliyorsanız idrardır benim suyum önce bir bardaktan dökmüş gibi geldi sonra devamlı sızıntı şeklinde devam etti