inci_tanesi Mensuree Araştırma hastanesinde yaptım ama çok memnun kaldım çok ilgililer çok güzel geçti
Btlcn1 Mutlu2608 doğum ücretleri nedir öğrenebilir miyim ? En son düşük yaptığımda muayene 310₺ ydi arttı mı oda ? Hangi doktora gidiyorsunuz ? Tekrar gebelik oluşursa ben tekrar neona gitmeyi düşünüyorum. Ben Mehmet beye gidiyordum.
inci_tanesi Glnhlnannesi_24-25 Tunay kiremitli ameliyatimdan çok memnun kaldım ağrım için kaç sefer iğne yapıldı
inci_tanesi Glnhlnannesi_24-25 Aslında ben eşine gidiyordum ama sevil hanımın ameliyatları varmis acil eşi girdi ameliyatima bende çok memnun kaldım zaten duyuyordum Tunay beyi çok iyi diye
Mensuree @Btlcn1 ilk başta özgür beye gittim ama sonradan çok ilgisizleşti diye Mehmet beye geçtim bende çok memnunum. Bizim sorduğumuzda 6bin denildi tabi biz doğurana kadar daha ne kadar artar bilmiyorum. Muayene ücreti de 380di en son
Btlcn1 Mensuree bilgiler için teşekkür ederim. Bende sevmiştim Mehmet Beyi ama Özgür beyi daha çok övüyor insanlar ona hiç gitmedim o yüzden sordum.