Eldgrn Mavimsi_ aynı gidiyoruz doktora gittin mi canım benim 37 de ne haber var yok bilmiyorum şuanlik merak içindeyim iyisinizdir inşallah
Eldgrn Namish aynıyız muhtemelen burda saat 23.27 ondan birazdan dolacak daha benim 35 haftaya girişim sağlıkla gelsinler 🥰♥️♥️
Mavimsi_ Eldgrn yarın kontrolüm var en son geçen hafta kilo almadığını öğrenmiştim belki hatırlarsınız işte bu hafta çok dikkat ettim bakalım inşallah her şey yolundadır 😊 İnşallah sizin bebişte iyidir ama araya zaman girince insan çok merak ediyor😊
Annekuzusu_1 Aşkolaaarrr 35+3 olduk biz badekuş ile…. Konyrollerimiz suanlik süper kilomuz 2,700 (masallah diyin😇🙈) sizlerde durumlar nasilll
Eldgrn Mavimsi_ hatırlıyorum canım inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle içini ferah tut 32 de gittim ben en son hala beklemedeyim 37 de gidicem merak içindeyim bende zor tutuyorum kendimi şükür sorun yok ama dediğin gibi insan merak ediyor araya zaman girince
Mavimsi_ Eldgrn çok teşekkür ederimm 😊🙏🏻 Siz de içinizi ferah tutun merak etmeden duramıyorsun gerçekten ama inşallah siz de biz de bütün annelerimiz sağ salim kucağımıza alırız. Şuan artık çok yoruldum kaburgalarım çok ağrılı belim de öyle 😅
Eldgrn Mavimsi_ son günler ya ağrılar çoğalıyor bende de durum aynı dişimi sıkıyorum mecbur sağlıkla gelsinlerde 🥰