Fatmanrygmr Mrb arkadaşlar aranızda devlet Hastanesi’ne gidip memnun kalanlar warmı malûm üçretlerde 2 kati olmuş özel hastaneye de gidemiyorum artı sigortada yok sizce devlet hastanesi nasıl aranızda dogum yapan varmı buarada normal dogumum.
Kiwi12 Fatmanrygmr bnde özele gidiyorum. Ama fiyatlar hep iki katı oldu nasıl altından kalkicaz bilmiyorum
Hamideersin Fatmanrygmr ben gidiyorum memnunum ama henüz doğum yapmadım ilk doğumum özelde olmuştu bu ikinci olcak nasipse yaşayıp gorcez bakalım
Damlasuu Fatmanrygmr Ben hem özele hem devlete gidiyorum canım devlette ki doktorum çok ilgili gittiğimde ultrason resmi veriyor bilgi paylaşımı yapıyor 11 haftalıkken cinsiyet tahmini bile yaptı gayet ilgili ve kibar yani ben memnunum devletten
Fundayakut Fatmanrygmr Ben gidiyorum canım olduğum yerde doğum yaptıran hastane yok olanlar da bana uzak geliyor açıkçası ve devletteki doktorumdan çok memnunum çok ilgili daha doğum yapmadım ama yapan herkes çok memnun biraz şans işi
Asiye21 Fatmanrygmr Bende devlete gidiyorum. Gayet memnunum. Önemli olan hastane değil sizinle ilgilenen kişiler. Benim gittiğim hastane kadın doğum hastanesi ve ebeler çok ilgili henüz doğum yapmadım ama sizinle birebir ilgileniyorlar.
mcansum Fatmanrygmr devlette de hastaneden hastaneye değişiyor direk şehir hastane belirtirsen saha iyi olur şehir hastaneleri iyi oluyormuş öyle diyolar