Caglasmsk Canselldefnesuuu canim 32 haftalik oldugunda 8 aylik oluyosun 36.haftana kadar. 36dan 40a kadarda 9 aylik oluyosun. Doktorumun bana verdigi tablo bu şekilde. Yani sen 8e girceksin bikac gün sonra
Yunel Canselldefnesuuu canım benim doktorum da 30 haftadan sonra 8 ayına giriyorsun demişti ve ben şuan 33 haftamdayım ve 8 ayına girdim
YsmnNuh Kizlar en güzeli kaçıncı hafta olduğunuzu yedi ile çarpın sonra otuza bölün kaç aylik olduğunuz tam çıkıyor ben öyle yapıyorum mesela ben 32+2 günlük oldum 32*7 = 224 224 +2 = 226 günlük 226 : 30 = 7.5333333 yani yedi buçuk aylık olduk
Caglasmsk Canselldefnesuuu normal canım herkesin gobegide bi olmuyo. Benim yengeminde son haftasindaydi ama 6 aylk gbi duruyodu. Ama 3 bucuk kilo dogdu bebiside gyet iyiydi. Yani gobege cok fazla bakma bebisinin gelisimi gayet iyiyse canm benim.
Canselldefnesuuu Caglasmsk iyi iyi cok sukur valla tabi insanin psikolojisi bozuluyor cocuk zayifmis gibi geliyor bana
Caglasmsk Canselldefnesuuu ay yok hic alakasi olmuyo valla. Benimde gobegm kocaman bebisim biraz zayıf. Yani belli olmuyo 🤷
Aysekalkan Canselldefnesuuu Ipekcntrk iyiyiz çok şükür bebeğinm kuvezde beslenmesi düzenli olursa oda enkisa sürede bizimle olacak hastanede birakdim geldim😔😢