Kbramhmt Tubag1 merhaba banada bugun oyle denildi ama bi kaç gün önce detaylı da ıyı denıldı bugun de asağıda sınırda doğuma yakın bakılması lazım denildi ben ne yapabilirim dedim hiç bir şey yapamazsın dedi
Likayolcusu Tubag1 bana başımdam nerdeyse sonuna kadra öyle denildi plasenta previa mi ne öyle bişey diyorlardı tam rahim ağzını kapatmadığı sürece sıkıntı olmuyor kızımı normal doğurdum
Tubag1 Likayolcusu maşallah nelere dikkat ettiniz ve idrarınız çok sık geliyormuydu mesela benim gelince hemen gitmeliyim sanki iğne batıyor gibi his oluşuyor
Likayolcusu Tubag1 idrar sıkışması hemileliklerimin ikiisndede vardı hiçbirşeyede dikkat edemiyordum kaynanamla bir oturuyorduk tüm ev işini de yapıyordum ben hiç pinpirikli biri değilimdir doktor ciddi bi tehlike var demedikçe sorun etmiyorum🌼
Hzlhakko Tubag1 benim ilk bebeğimde öyleydi maalesef ama daha erken haftalardasın her şey değişebilir biraz ağrıların olabilir aşağıda oldugu icin
Evinamin031120 Benim 16.haftada öyleydi ayakları kaldırıp uzan günlük ev işleri yapabilirsin ama zorlamadan yemek bulaşık vs . İlişki yasak ağır kaldırma benim bu şekilde 20.haftada yerine geldi
SedanurH Tubag1 Merhaba benimde bu kontrol de doktorum böyle söyledi eşim rahme yakınmış daha üç buçuk ayklığız sana ilişki kesinlikle yasak dedi bundan dolayı zaten yasaktı riskinden dolayı