Daisy0000 17 haftalık hamileyim ayağım kaydı birden sert düştüm,kolum biraz korudu,kolum ve sağ kalçam morardı, endişeliyim bisey olur mu sizce … Kanama ağrı vs bisey yok ama endişe ettim kızlar :(
Dylann Daisy0000 kanama vs bişey yoksa sıkıntı etme 17 haftalık küçük değl ama yinede bi kontrole git hareketlerini hissetmyo musun normalde
Aysegulinanc Daisy0000 ay bende 18 haftalığım bugün yerleri silmiştim düştüm kaydım sağ tarafıma kolum ve bacağım üstüne inşallah bişey olmamıştır
fat1ma_ Daisy0000 canım bende 12 haftalıkken düşmüştüm kanamam Felan yoktu hastaneye gitmiştim ama yine de doktor kontrol etmişti değerlerim normal çıkmıştı çok şükür. Hastaneye gitme imkanın varsa git bı görün derim
Rege21 Daisy0000 bende 34. Haftamda merdivenlerden düştüm kalçamın üzerine ve sırtımı da vurdum. Çok canım yandı oturup kalkamıyordum akşam oldu dayanılmaz bir acı doktora gittik kuyruk sokumunda çatlak vardı . İnanın öyle bir acı ki oturup kalkamıyorsun tuvalete gidemiyorsun yatamıyorsun Rabbim dğşmanımın başına vermesin . Bebek iyi çok şükür ama 39. Haftamdayım hala kalçamda ağrım var . Doktor çatlaktan dolayı normal doğum önermedi hem kadın doğum doktoru hemde ortopedi doktoru daha riskli olabilir dedi . Zaten bebekte ters her türlü sezaryen olacak ama sizlerde kendinize dikkat edin özellikle son zamanlar .
Likayolcusu Aysegulinanc bende düşmüştüm bebeğin eşi yerinden oynamış demişti ama ben son ayımda olduğum için bi sorun olmamıştı
Daisy0000 fat1ma_ Korkudan tüm gece gözümü uyku tutmadı ,sabah randevuma gittim çok şükür bir sıkıntı yokmuş 😍
fat1ma_ Daisy0000 çok şükür inan çok sevindim senin adına. O korkuyu çok iyi bilirim bende yaşadım, rabbim kimseye yaşatmasın. Şu an 26 haftalık olduk hala haraketleri yavaşlayınca korku sarıyor beni anne yüreği böyle bişeymis demekki