Rk805108 Meraba hanımlar bugun sac dökülmesi icin doktora gittim kan verdim demir eksikliği ve kanızlık b12 düşük dedi bunlar hamile kalmayı zorlaştırır mı kafama takıldı 1 kaybım var 2 senedır olmuyor da acaba dedim bu eksiklikler yuzunden mi
Lulu02 Rk805108 canım bildiğim kadarıyla d vitamini ecok ekiliyor ama bunlarin etkilemediğini söylemişti sanırım doktorum öyle hatırlıyorum ama tabii ki yüksek olması herzaman daha iyidir
Dacmnt Rk805108 Direkt bi etkisi olmasada dolaylı yoldan etkiler belki. Folik asit kullanıyorsanız new life diye bi markanın b12’li folik asidini kullanıyorum ömrümde ilk kez b12 değerim yükseldi onu önerebilirim.
Biryeniannee Rk805108 vitamin eksikliği etki edebilir tabi , tiroid bezleri çok önemli diye biliyorum onlara baktırın mutlaka düzene girince hamile kalmak daha kolaymis, fazla kilonunda etkisi var etrafımda kilo verip hamile kalan sayısı da çok☺️
Lulu02 Rk805108 inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder sıkma canını ben de iki yıl sonunda dördüncü çatlatma ignesi ve rahim filmi sonrası hamile kaldım umudunu hiçbir zaman kaybetme herşey nasip ve her şeyin bir zamanı var her seyin hayırlısını Allah bilir biz bilemeyiz bunu unutma 💐❤️
Lulu02 Rk805108 rabbim nasıp eder inşallah canım bir defa olmuş bak olmaması için bir sebep yok demek ki yapman gereken iyi bir doktor bulup ona gorunmen gönlünce olsun her şey 🙏💐🥰