2pati1baby gkcbrdk 31 haftalık olucam , 1 haftadır hazırlıcam güya 😅 her şeyi yıkadım ws bir dizmesi kaldı ama yarın dedikçe hazırlanmadı o çanta
Eldgrn gkcbrdk ağırlaşmadan hazırlanmali 28-29 arası hazirladim iyi ki o zaman yapmışım 30 dan sonra bir anda ağırlaştım 35 haftalık olduk çok şükür
Eldgrn Likayolcusu çifte ağırlık canım mümkün olduğunca başla erkenden 30a bırakma sizin yorgunlugunuz agirliginiz daha fazla oluyor bize göre birde Allah yardımcın olsun simdiden
Fincan Ben 28 gibi hazırladım, kendinizi iyi hissettiğiniz zaman hazırlayın dursun bence ne zararı olabilir ki kafanız rahat olur. Hem de neyin ne zaman yaşanacağı belli değil bu hayatta her şey mümkün.
beyzaumayy 33+5 im bebeğin kıyafetleri hazır yıkadım ama kendime birkaç eksik kaldı 35 de kontrolüm var ondan sonra hazırlamayı düşünüyorum
Likayolcusu Eldgrn amin cinsiyet bi kesinleşseydi şimdi bile hazırlardı hep bi şüpheli konuşuluyor netleşsin eksik çok yok zaten bi kıızm da var tecrübeli olunca daha iyi oluyormuş
Mysngl gkcbrdk 39 a girdim ama hala hazırlamadım ha bugün ha bugün yapıyorum ama bakalım hele😂oğlumda 36 da hazırdı ama bunda pek ağırım
gkcbrdk bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası son haftalara bırakmak istemiyorum. Ama 30.haftada hazırlarsam koku yapar mı diye de düşünmüyor değilim. Tabi kızımın ne zaman geleceği de belli olmaz. Kararsız kaldım 😞
Eldgrn Likayolcusu daha iyi oluyor tabi zaten diğer malzemeler hazır olduktan sonra hazırlama kolay eşyalar tam olsun yeter
Gulsengulsen gkcbrdk bu hafta hazırlamayı düşünüyorum 31. Haftadayım artık hazır olsun ki yapmam gerekenler bitsin.