Mom_merve123 Merhaba kızlar 16+5 haftalığız doktor 10. Haftada bir tahminde bulunmuştu bugün Farklı bir doktor yine tahminde bulundu ne zaman belli olur sizce fikri olan var mı 🙏🏻 iki doktor da Farklı tahminlerde bulundu buarada 🫶🏻
Likayolcusu Mom_merve123 detaylıda büyük ihtimalle bende bu gün doktorda cinsiyet için gittim 14+3 baktı baktı hiç tahminde bulunuldu mu dedi bende evet kıza benzetildi dedim o da evet kız gibi dedi ama ben söylemeden önce hiçbirşey demedi anlamadım
Alpserrab Mom_merve123 ben de 16 haftalık 5 günlük ama göstermedi sıpa tahmin de bulundu kız dedi bakalım
Leilam Likayolcusu aynısı banada oldu sordu ne dediler ben dedikten sonra evet doğru kız bu dedi. Tam güvenemedim.belki detaylı bakmaya üşenmiştir diye öyle dedi diye düşünüyorum
Mom_merve123 Alpserrab aynıymışız 🫶🏻 hatta iki gün önden gidiyorsun dedi doktor yani 17 haftalık olmuş olduk cinsiyet konusunda da çok emin konuşmadı. Farklı bir dr gideceğim bakalım o ne diyecek 😁 Cinsiyet öğrenmek bukadar zor olmamalıydı ya 😂
Alpserrab Mom_merve123 sorma ilk hamileliğimde de oğlum göstermedi 5 ayda öğrendik ama ozamana kadar tahmin de bulunmuştu yine doktor erkek tahmini diye bu sıpam da göstermedi tahmini kız dedi bunda da sanırım tam olarak detaylı da ögrenecem gibime geliyor