bendiyebiriii Kızlar sezeryanda kaçıncı haftada doğum yapılıyor acaba? İlk gebeliğim sezeryan olursa nasıl olur diye merak ediyorum. Doktora gidince heyecandan hep unutuyorum sormayı
SebnemRasit bendiyebiriii 38-1 de doğum oldu ilk doğumum 29 gün oldu ☺️ Kilosu herşeyi yerindeyse 38 uygun
SemaEmre05 bendiyebiriii ben 40 haftaya kadar bekletildim kendi gelmeyince doktor almıştı korkulacak bir şey yok rabbim kolaylığını veriyor unutma tek onun gülüşü herşeye bedel olacağını 👶🏻
zeynozey bendiyebiriii 37+2 de ilk sezeryan olmuştum bende. Normalde 38+2 de olacaktı nişanım gelmişti doktor beklemeyelim dedi🙂
bendiyebiriii SebnemRasit teşekkür ederiim. Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömrü olsun minik kuzunun♥️
bendiyebiriii SemaEmre05 ben artık hemen doğsun da sağlıcakla zayıflayayım ve hormonlarım eski haline gelsin istiyorum. Ben regl olduğumda bile eşime geçmezdi bir hafta o kdar ağlıyordum.😅 şimdi günlük 1 saat ağlama seansım var yoruldum valla😅Psikolojim bozuldu ya kilodan ve hormonlardan dolayı ahshdj
zeynozey bendiyebiriii çok şükür hızlıydı. Her fırsatta yürüdüm ☺️ sezeryan sonrası 10. Gün jinekolog muayenesine otobüsle gittm tek başıma 😅😅