Sevgi3444 Sezeryan doğum için Bakırköy hastanesimi yoksa kanunimi daha iyidir acaba hiç kimsenin ordan bahsettiğinide duymadım şuana kadar
Kayaozge Sevgi3444 Kanuni’ye bir kaç kere bende gittim doktorları iyi bende hep bayan doktora gittim ama iyilerdi. Fakat doğum için orayı pek öneren olmuyor o hastane çok kalabalık bir yer ve hep Suriyeli bayanlar dolu o yüzden doktorların çokta iyi davrandığını duymadım.
Melike1234- Sevgi3444 Bakırköy suan faaliyette değil diye biliyorum tadilata doğum bölümü ama isterseniz arayıp sorun bir yine
Erva1234 Sevgi3444 8 ay önce yaptı doktorunun adı Ali buhur bende şuan o hastaneye gidiyorum kontrole Burak demirdelen ve Nejdet öncü bu iki doktor çok ilgili kadın doğumun kadın doktorları çok ilgisiz bişi soruyorsun cvp vermeye tenezzül etmiyorlar erkek doktorlar hep daha ilgili
Sevgi3444 Erva1234 dediğim gibi hiç hastaneye bile gitmedim bi bilgim olmadığı için sordum zaten merak ediyordum hep bu hastaneleri doğum için
Sevgi3444 nesrinnnelmas gercekten mi Bakırköy daha iyi diyorsunuz yani peki doğum üstüne bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı acaba
Ogretmenanneyim Kayaozge merhabalar birsey sormak istiyorum. Normalde özel takipliyim ama sancim olduğunu hissediyorum ilk önce kanuni de nst çekilip sonra sonuçları doktoruma atsam gittiğimde nst çekilebilir miyim acilden. Buraya yeni taşıdığımız için hiç gitmedim bu hastaneye
Sevgi3444 Melike1234- çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için onuda bilmiyodum ani doğum başlasa orayı tercih etmiş olsam vakit kaybı yaşardım
Meryeminannesi20 Sevgi3444 Normal doğum yaptım kanunide travmalar yaşadım aylarca sezeryan için yorum yapamam ama acil doğum bölümünde insana hayvan muamelesi yapiyolar.
Sevgi3444 Meryeminannesi20 ay inanmıyorum çok çok üzüldüm ve iyice uzaklaştım o hastaneden rabbim bidahasını ne size ne bize kimseye yaşatmasın insallah çok üzüldüm böyle şeyler duydukça insan dahabi korkar oluyo herşeyden ya
Meryeminannesi20 Sevgi3444 Beni hemsiremiydi ebemiydi bilmiyorum ultrasyondan bakmak için zorladı sancidan ayağımı kaldiramadim diye ayağıma vurdu yani kesinlikle ve kesinlikle o hastane de insan muamelesi görülmüyor tek tesellim orda orta yaşlarda temizlikçi ablalar çok destek oldular doğum sonrası bı süt galeta getirdiler normalde yasak bana acidilar çok susuz kaldım su bile verilmedi.
Melike1234- Sevgi3444 geçen rahTsizlandigim da acile oraya gittiğim de söylemişlerdi yaklaşık 1 ay kadar oldu ambulansla farklı hastanelere sevk ediyoruz demişti oyuzden yine siz bir arayıp bilgi alın Derik belki bitmişti olabilir Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Kubrabsyg45 Sevgi3444 bakırköy kesinlikle önermiyorum. Kaç defa gittiysem afedersin ama hayvana yapılan muamele daha iyidir. İtip kakıp duruyorlar. Acili berbat daha dün akşam oradaydim hatta post açtım bunun içinde. Süleymaniye hastanesini çok önerdiler oraya geliyorum ama pekte fark yok acili iyi ama muayene berbat.
Sevgi3444 Kubrabsyg45 ozman orada elendi benim için desenize anlamıyorum bu hastaneler neden böyle ya
Snglhrnr Uygulamadan bir yorum okumuştum. Doğumunu hanfendi oradan yapmış sıkıntı ve zorluk yaşadığını, hemşirelerin ilgilenmediğini vsbir sürü olumsuz yorum yazmıştı . Ama siz bilirsiniz
Sevgi3444 Snglhrnr çam sakurada ilk doğumum oldu hasekiyi hiç araştırmsdım ama iyimidir acaba sezeryan için