Hnd3535 dadmom18 adetinize 1-2 gün varsa kanda ve erken gebelik testinde çıkar canım ama düşük değerlerde. Ama en doğrusu adetiniz gecmişken vermek. Hem bu sayede daha az kan verirseniz düşük cıkınca 2-3kez kan vermeniz gerekebiliyor
mcansum dadmom18 3gün somra testte çıktı genelde kan da baktırıyorum yine geçmesini beklıyorum bir gün bile olsa
minikmucizeemaak dadmom18 benimde testler negatif 3 gün gecikmem var geç döllenmedir diye bekliyorum daha kan vermedim belkide yarın kan veririm
dadmom18 Tam 1 gün var Olsaydı silik dahi olsa çıkardı diye düşündüm 😞 erken gebelik testi 6 gün ve 4 gün kala yapmştım oda negatifti zaten
dadmom18 mcansum 1 gün geçmesi bile farkediyor yani 1 hafta önce öğrenenleri görüyorum burda 2 3 gün önce silik çizgiyle gören var falan o yüzden hiç umutlanamıyorum
mcansum dadmom18 döllenme zamanını bilmediğimiz için kafaya takmadan adet gününü beklemek daha mantıklı sonra stres oluyor sadece
dadmom18 Melike_21 maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️🙏🏼 peki 3 gün önceki yaptıklarında hep negatif mi görmüştün silik bile çıkmadı mı bazen oyle yorumlar görüyorum
Makarnaasigi dadmom18 Erken gebelik testi ile cok silik cizgiyle regl günümde öğrenmiştim.Kan vermiştim 36 çıkmıştı 🌸