Muhammedamine Cns_mry 27+0 da 1050 gr 38 cm di haftasıyla uyumluydu . Şimdi 29+5 haftalığız💙 . Her bebek kendine has gelişim gösteriyor bebeğim zayıf diye kimse üzülmesin sağlıklıysa dünyaya gelen büyüyor 🤗 Şimdiye kadar 6 kilo aldım
Hafizeipek Cns_mry benim de 25 haftalıkken 820 gramdi şuan ne kadar acaba minnoş 😍 9 kilo almışım ben de 😆
Oznurboluzun Cns_mry yaa bizde 27+4 gunluguz kızımla ama doktora gitmeme 2 hafta var kilo boy çok merak ediyorum fındığını görmek için bakalim biz kaç olduk 💛👼
Bsrerkk Cns_mry 25 haftalıkken 814g şimdi 28 haftalığım yarın gidicem doktora bakalım ne kadar olmuş minnoşum 😍
Cns_mry Muhammedamine aynen canım dogru soluyosun. Bn biraz fazla mı kilo almısım acaba 😂 daha 3 ay war 😊🙄
Muhammedamine Cns_mry ben kilolu hamile kaldım canım almamalıydım 78 kiloyla hamile kaldım ben . Sağlıklı olsunda evlatlarımız kilolar gider İnşallah
Cns_mry Oznurboluzun gittiğinde bana da yaz aynı haftadayz 1 gun var arada 😊 kız erkek kılosu fark edıyo dıyolar bakalım 😊
nazligelin 26+4 yani dün 😅 925 gr 38 cm di gayet iyi dedi doktorumuz;) 44,6 ile hamileliğim başladı şuan 53 ü gördük bakalım daha nekadar ilerlicez😅