burcukeles-35 Emzirme sütyeni almalı mıyım şart mı normal kullandığım sütyen de nasıl emzireceğim bilgi verir misiniz
Hamideersin burcukeles-35 emzirme sudyeninde sadece emzireceginiz kısmı acabiliyosunuz normal sudyende komple gogsunuzu açmanız gerekir nasıl rahat ederseniz karar verebilir siniz
1anne2bebek__ burcukeles-35 bana nedense onun çıtçıt olan kısmını bebek kucağımdayken takmak zor geliyordu ben eski sütyenlerden almıştım. Hani şu pazarlarda olan annelerimizin anneannelerimizin taktığı yarım atlet gibi olanlardan. Emzirme sütyeninden kumaşındaysa kalın olduğu için gögüs ucunu falan da belli etmiyordu. Tercih meselesi tabi
Nescey Ben emzirme sütyeniylr rahat etmiştim göğüs te süt kanallarınızın tıkanmaması için göğüsün rahat olması gerekiyor sıkışık durmaması gerekiyor sütyen içinde ona dikkat edin benden tavsiye.
1erkekkannesiiii burcukeles-35 5 günlük anneyim. Hayat kurtarıyor iyi ki almışım. Kaplı olan tavsiye ederim ebebek ten almıştım kullanışlı oluyor. İlk başta almamıştım Süt gelince geceliğim meme ucuma yapışmıştı çıkarırken kanadı hep hemen gidip aldık gümüş kapakla kullanıyorum