Erva1234 35 haftalık gebeyim bugün doktora gttm bebek makat gelisliydi sizce donermi bu haftada olup bebeği dönen varmi bide bebeğim 2 hafta önden giidyoms şuan 3kg
Hamideersin Erva1234 dönebilir son dakika bile dönen oluyor ama doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim
SemaEmre05 Kuzum benim de bebek tersti ama dönen bebek de varmış ben int yazıp bebek dönsün diye hareketler yapıyordum ve yaptığım hareket iyi gelmişti bebek dönmüştü
Erva1234 SemaEmre05 bide nefes aldirmiyo çok zorlanıyorum nefes almakta bende bakım deniyim teşekkürler
story SemaEmre05 ben de 28 haftalık hamileyim bebek dönmemiş. Doktor daha zamanım var dönebilir dedi. Siz o hareketleri kaçıncı hafta yapmaya başladınız ?
Erva1234 Hamideersin doktor dönebilir dedi 2 hafta sonraya çağırdı donmemsse sezeryana gün vericek dedi
Erva1234 Busbus2958 inşallah döner cnm boyle çok zorlanıyorum nefes almakta eğilip kalkmkta ilk hamilelgmde hiç böyle değildim
Busbus2958 Erva1234 inşallah bakalım . Dönmezse de vaktini beklesin sağlıkla gelsin de. Doğumun şekli önemli değil