Aysira Kızlar selam , 12 Şubat’ta sezaryan doğumum var bebek 2 hafta geriden geliyor şeker hastasıyım ve triodum 3.7 çıktı . Büyük ihtimal 36+3 gibi alınacak . Sizde durumlar nedir
Eldgrn Aysira rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizde 35 haftalık oluyoruz bu gece normal gözüküyor 1 Şubat randevu var doğum planı yapicaz doktorumla sonra zaten 22 Şubata kadar doğum vakti gözüküyor
Nurr_22_22 Aysira muhtemel aynı gün doğum yapacak gibiyiz 35 haftadayim bende şükür sağlık sorunum yok ama doktorum olur derse 14 şubatta istiyorum doğumumu
Aysenurozs Nurr_22_22 siz de kendi isteğinizle mi sezeryan istediniz aramızda 4 gün var bana da 10 Şubat dedi
Nurr_22_22 Aysenurozs aslında kararsızım normal doğumu denemek istiyorum ama son 1 aydır basur sorunum var doktorum da tavsiye etmedi doğum sonrası sıkıntı yaşarsın diye sezeryan önerdi perşembe günü kesinlestirirz
Aysenurozs Nurr_22_22 anladım bende normal doğumdan korktuğum için sezeryan istedim ama bakalım ne olacak çok baskı hissediyorum alt karnımda inşallah bekler o zamanı sizde oluyor mu
Nurr_22_22 Aysenurozs genelde çatı ağrım oluyor bazen yürümekte zorlanıyorum onun içinde magnezyum verdi doktor ama fazla ise yaramıyor gibi
Aysenurozs Buse-ozdmr bir yanım normal denemek istiyor ama alttan muayenede bile çok kasılıyorum o yüzden sezeryan istedim ama şu aralar alta baskı oluyor korkuyorum erken gelecek diye ama doktora sorduğumda bebek sezeryan olacağını bilmiyor normal doğuma hazırlandığı için kanala girmek için baskı yapıyor demişti
zu98yb Aysira geçmiş olsun canım ben de 2 Şubat’ta planli sezaryen olacağım 38. Haftada bende de hipertansiyon sorunu var bu haftalara kadar ilaclarla tansiyonu düşüre düşüre geldik bakalim insallah sağ salim alırız bebislerimizi kucagimiza 🥰🥰
Aysenurozs Nurr_22_22 bende çatı ağrısı olmadı da bu ara aralıklı aşağıya baskı yapıyor. Günde 2 magnezyum kullanıyorum. Az kaldı inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
29esmanur09 Aysira bende 33+3 haftadayım. 38 ya da 39.haftada alırız dedi doktor. Benim de ikinci sezeryan olacak inşallah.