Melek725 Bebeği hortumla beslenen sonra biboron alan varmı varsa Allah razı için yazın bende yarın sonda ile ağızdan besleme öğrenecem eve gelince biboron alsın diye dua ediyorum içimde heycan korku var
Novamomy Melek725 ben hemşire olarak yazıyorum nazogastirik besleme korkacağınız kadar zor bir süreç değil emınım yaparsanız bebeğiniz kaç haftalık durumu ne bılmıyorum ama zamanla emme refleksi geldıkce en kısa zamanda biberon yada damak yapısına uygun emzik alabilir insallah geçmiş olsun
Melek725 Novamomy kızım cam kemik hastası daha önce Biboron aldı dediler bu seferde almadı dediler gelin hortumla beslenecek dediler bebeğim 3.050 3 aylık kemikler ince
Novamomy Melek725 evet solunum sıkıntısı olan bebekler daha çok solunum sıkıntısına girmesin beslenirken daralmasın diye bu yöntemle beslenir iyi olacak insallah sevgiler
Melek725 Novamomy sağolun evet 3 ay boyunca makinelere bağlıydı kızım yeni kendine kendine nefes almaya başladı
Novamomy Melek725 ventilatörden sonra ng dediğimiz hortumla beslenmesi gayet normal ben eminim sizin ve evladınızın bunların üstesinden geleceksiniz ve hızlıca büyüyecek bebeğiniz çok geçmiş olsun 🙏🏻
Melek725 Novamomy ama bir haftadır nefesi düzelmiş bebeğimin 1 iki hafta denemeleri lazım değilmi bebeğimin biboron bir denemede hemen almadı vermeleri bakalım haktan hayırlısı 🙏
Novamomy Melek725 tam yorum yapmam yanlış olur çünkü net bilgiye sahip değilim ama emınım ki hemşire arkadaşlar ve doktorlar elinden geleni yapıyordur ve sizde bundan sonraki süreçte bebegınızı kendınız beslersiniz 🙏🏻
Melek725 Novamomy inşallah yarın gideceğiz bakalım çağırdılar ne diyecekler bize daha önce 20 gün önce gibi Biboron aldığını sonrada onu nefesten dolayı zorlamk istemiyoruz dediler o yüzden şaştım kaldım bakalım
Novamomy Melek725 belki emerken biberonla bebegınızın oksıjen oranı düşüyo olabılır ya da başka bir şey yüzünden olabılır küçük bebekler daha çabuk toparlar emin olun