Ozlemdrn Gebelik öncesi bakılan tahlil vs varmi ılac folik asit dışında mesela demir feritin ttsh gibi değerlere bakiliyomus bana kimse bakmadi bu değerlere bilen varmi
Dacmnt Ozlemdrn Öncesinde tam kan tam idrar tahlili verin derim kansızlığınız vs bi sıkıntı varsa çözersiniz. Yada bilmediğiniz bi idrar yolu enfeksiyonunuz varsa tedavi olursunuz. Birde biz sma testi yaptırmıştık.
Summerwine Ozlemdrn kesinlikle hormon ve vitamin değerlerine baktır,eşin de üroloji de sperm testi ve kan tahlili versin.Ayrica sma testide verin Ocak 2022den önce evlendiyseniz
Tugce-12 Ozlemdrn canım regl döneminde hormonlarına bakıyorlar en önemlisi onlar tabi vitaminlerde önemli
Mavidunyamm Ozlemdrn yani bakılsa daha iyi tabi vitamin eksikliği var mı falan diye doktor bilir ona göre ilaçlar yazar
Cansuumesee Ozlemdrn doktorunuzla konusun adetin 3. Gunu hormon testleri isteyecektir ona gore yol izlersiniz daha saglıkli sorunsuz gebelik gecirirsiniz
Cansuumesee Ozlemdrn bende gebelik dusundugum icin doktorumla konustum adetimin 3. Gunu hormon testleri istedi bende prolaktın ve tsh yuksek cıktı ilaclari kullandım bu ay iliskide oldu bekliyorum bakalim tutunacakmı hatta doktorum bebegin tutunmasi icinde ilac verdi