gucluanne80 Ecopirin kullanırken kanaması olup ilaca ara veren oldu mu ? Doktorum kanamam olduğu için 1 hafta ara ver dedi ama uzun bir zaman gibi geldi birşey olur mu başına gelen var mı acaba ?
sutlaacc gucluanne80 ben hem corasprin hem oksapar iğne kullanıyordum kanamam olunca asprini kestik iğneye devam
gucluanne80 2022bebeki birinci düşük olmuştu aslında hiç kalbi atmadığı için kürtaj oldum önlem amaçlı vermişti doktorum da net bişey yok şükür ama net olmaması da can sıkıntısı
2022bebeki gucluanne80 Evet o yüzden birakip bırakmamak tehlikeli olabilir ondan sormuştum. Kanamam olduğunda coraspirin bıraktım oksapar iğne kullanmıştım onun yerine iki güne bir çünkü
Minaa_m gucluanne80 merhaba benim de ilk bebeğimin kalbi durdu bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim bana da bu ilaçtan verdi bende kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
gucluanne80 2022bebeki anladım yarın gittiğim günden itibaren 6 gün olacak olmadı yarın başlayim iki güne bir içim en azından doktor kontrolüm de haftaya perşembe
nfayyy Minaa_m kesinlikle kullanın yeniden aynı şeyleri yaşamamak adına, ben de dahil düşük yapan herkese veriyor doktor tedbir olarak, Allah korusun ilerde pişmanlık yaşamayın
gucluanne80 Minaa_m kesinlikle kullanın ben 1 hafta içermediğin için üzgünüm ya bişey olduysa diye daha haftaya randevum onu sormak istemiştim burada da içmediğim için bişey olur mu diye
nfayyy Minaa_m hayır hiç bir zararı yok araştırıp bakınca doğuma 2 hafta kala kullanan bir çok hamile var , geneli ilk gebelikte düşük yaşamış insanlar
Bsraszqn sutlaacc bende 6.haftadayim tüp bebek oksapar ve ecopirin kullanıyordum dün kanama oldu ecopirini kestik o yüzden merak ettim kanama kesiliyor mu diye