Ygmrnrr_ Kizlar 23 haftalik olduk bugn biraz temizlik yaptim sirtim cok agriyor gebeligimin ilk haftalarinda cok agrirdi sirtim uzun zamandir agrimiyor du var mi bu haftalar da sirt agrisi yasayanlar
Zeynayzey Ygmrnrr_ 24 haftalık olan ben bu durumu çok ciddi bi şekilde yaşıyorum perşembe günü misafirim gelecekmiş sürekli bi yerleri temizliyorum felan sonrasında pişman oluyorum çok ağrım oluyor
Yksl1634 Ygmrnrr_ rahim içinde bebek büyüdükçe bel ağrısı oluyor canım bende de çok fazla oluyordu bol bol dinlenmelisin
Cigdem-12 Ygmrnrr_ 21 haftalığım belim iş yaptıktan sonra aşırı ağrıyor uzun süre eğilerek kaldığımda bile ağrıyor. Özellikle regli döngümde daha çok bel ağrısı artıyor. Doktora sordum gebelikte olabilir dedi normal karşıladı ama ağrı belden kasıklara vurursa idrar testi vermemi istedi🥲
Zeynayzey Hulya2626 canım kabul etsem hergün gelecekler bu gelenleri mecbur kabul ettim başka şehirden geldiler yıllardır görmüyoruz
Ygmrnrr_ Kizlar belim degil sirtim agriyor bayagi yukarisi ilk haftalarimda agriyordu sirtim bu kadar
Cigdem-12 Ygmrnrr_ Benimde canım öyle sırttan başlayıp belime kadar iniyor doktora bir kaç sordum normal dedi hep🤷🏻♀️
Zeynayzey Ygmrnrr_ yıllardır birbirimizi görmüyoruz canım mecbur kabul ettim nasıl olsa bi kaç sene daha göremeyiz
Ygmrnrr_ Cigdem-12 bnde simdi yazdim doktoruma daha cevap vermedi endiseler hic bitmiyor bu sefer erken dogum korkularim basladi
Ygmrnrr_ Ygmrnrr_ o yuzden tedirgin oluyorum riskim yok aslinda hic olmadi cok sukur ama gebelik hipertansiyonum cikti tansiyon ilaci ve kan sulandiri kullaniyorum tansiyondan bebegim etkilenmesin diye
Cigdem-12 Ygmrnrr_ kötü düşünme ya Rabbim zamanında ve hayırlısı ile doğum nasip etsin hepimize. Sanırım hepimizin bebişler büyüyor diye sırta bele vuruyor ağrısı 👼🏻👼🏻