Cnselakif Ya kızlar lohusa pijama takımlarınızı internetten alanlar hangi sayfadan sipariş verdiniz memnun kaldınız mı
Glcdmrdmr Cnselakif Instagramda pijama kraliçesi diye bir hesap var göz atın güzel şeyler var fiyatlarıda çok pahalı değil
IlaydaOrhanKopuz Cnselakif ben lohusam.com dan ve birol iç giyim den aldım çok memnun kaldım ikisinden de tavsiye ederim
eymenimoglusum Cnselakif eminonunden aldm ben. Ama en kaliteli sayfa lohusasepeti. Zaten sans eseri takip ettigim o sitenin magazasndan almisim😁 kumaslari gercekten cok guzel
Glcdmrdmr Cnselakif Daha almadim . Doğumdan 1 ay önce alacağım kilo felan alırsam bedeni gelmez diye ama almayı düşünüyorum. Güzel şeyler var
Esra44 https://www.instagram.com/p/BpY4282hHDf/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1x5e2ym6tweqi Burda çok şık takımlar var bakın isterseniz
Shnayse Zerrebebe var instagramda uygun bir site 3 gün içinde ulaşıyor elinize siparişiniz isterseniz bakabilirsiniz 😊
SinemAyaz Bende gecelik sabahlık takımı jarpierre outletten aldım çok beğendim bugün de birol içgiyimden lohusa pijama takımı aldım o da çok güzel geldi 2 gün içinde elimdeydi ikisi de
Sibel8888 Relax mode dan aldım şansıma %50+%20 indirim varmış o gün, kumaşları çok kaliteli normalde de baya pahalı ama ben mağazadan aldım internet satışı var mı bilmiyorum