Fatmannuurr İlk bebeğimin kromozom bozukluğu var ve şimdi hamileyim korkuyorum bu da öyle olacak diye başına böyle birşey gelen var mı
Yaprak- Fatmannuurr korkma canım kuzeniminde ilk çocuğu öyleydi sonra 2 çocuğu daha oldu ve çok sağlıklılar
Melekannesi80 Fatmannuurr benimde aynı ilk oğlum engelli bir birey ama ikinci cocugum bı sorun yok üçüncüye de hamileyim Allah’ım sagsalim kavusturusn
Busy Fatmannuurr canım genelde ilk bebeğinde genetik hastalık olduğunda ya da kromozom anormalisi olduğunda diğer bebek için amniyosentez önerilir bu bebekte de bi problem var mı diye ona göre hareket etmen için. Doktorunla bu konuyu bir görüş istersen
2022bebeki Fatmannuurr Farklı farklı hikâyeler var aile ve arkadaş çevremizde ama. Bunu öğrenmenizin en iyi yolu fetal dna ya da amniyosentez yaptırmak
Melekannesi80 Fatmannuurr yok yaptırmadım doktorum gayet iyi kontrollerimi yaptı hep dikkatliydi ve çok şükür sorun yoktu Allah’ıma bin şükür
Mhtpkts @Fatmannuurr canım bizim de öylr ikinciye hamileyim buna da riskli dendi ama detaylıda hiç bir şey çıkmadı Allah’ın izniyle sağlıklı doğarlar inşallah🤲
Fatmannuurr 2022bebeki yani haklısın fakat onda sadece da en trizomi 13 18 bakılıyo benim bebeğim de 10.kromozom 16 ya yapımış nasıl anlaşılcak o
2022bebeki Fatmannuurr Geniş panel seçenekleri var paketlerin fetal dna da . Bunu temsilcilerle konuşup söyleyebilirsiniz biz izmir genetige yaptirdik bunlar var. Panorama , nice da bildiğim kadariyla yapıyor arayip öğrenebilirsiniz