cahillesohbetikestim Babyy07 büyük oğlum kova akıllı, söz dinleyen, keşfetmeyi, öğrenmeyi seven çok sıcakkanlı, sevecen bir bebek ama çok inatçı, dediğim dedik, sinirli ve aşırı hareketli bir bebek 🤣
Babyy07 cahillesohbetikestim inatciligi genetik olabilirmi 😁 eşimle bendede var o inatçılık onu her türlü alır gibime geliyo bizden 🤷😂
Lulu02 Babyy07 hiç öyle demeyin çok fark ediyor benim eşim akrep burcu mantığını kullanır hep kız kardeşimin nişanlısı balık burcu o da duygularıyla hareket ediyor arada o kadar fark var ki anlatamam
Lulu02 Nhlhmz11 herkes bilir ki burçların içinde en zeki olarak bilinen burç kovadir konu da tartışmaya kapalıdır 😂
Snmm5 Babyy07 aynı ikilemdeyim😅 benim için zorlayıcı olabilir ama kendisine kova olmanın daha iyi olacağını düşünüyorum 😅
2022bebeki Babyy07 Oğlak olmasını beklediğim bebik Kova olacak sanırım. Kovalar; inatçı,ani sinirleniyorlar çok korkuyorum🤣 Tanıdığım kovalar da dengesiz açıkçası kestiremiyorum tam🙈
Mystery76 Babyy07 canım benimde tahmini dogum tarihim 28 şubattı balık burcu oluyordu oğlum ama sezaryen olucam diye kova burcu olucak 😊
Babyy07 Mystery76 hayirlisi olsun inşallah 🙏 benimde aynı henüz doğum için kararsizim ama sezaryan olursa kova
Seydanur10 Kesinlikle koca Burcu erkeği mükemmel erkek kardeşim 26 Ocak Kova burcu ve çok sakin bir yapısı var akılcı ve derleyen toplayan biri bende kova burcuyum 28 Ocak çok farkımız var ama en önemlisi merhamet ikimizde de çok yüksek
catandgirlmom Babyy07 eşim kova çok bilmiş her şeyi biliyor ama o kadar saygılı mantıklı biri ki 😍 tüm bilmişliğine rağmen kova diyorum ❤️