Hamile_Teacher Kızlar yarın regl olucam ama bugüb test yaptırdım kendimi çok halsiz hissetiğim için 5 ve üstü gebelil diyor benim sonucum 4 çıktı sizde durum nedir?
bendiyebiriii Hamile_Teacher bence negatif ama eğer ki şüpheniz varsa yine de 4-5 gün sonra regl olmazsanız tekrar kan verin. Belki geç döllenme falandır
Hallerimvarbenim Hamile_Teacher Canım bence sen iki üç gün sonra tekrar ver regli olmazsan geç döllenme olabilir
kediannesiii Hamile_Teacher ben de umitlendirmek istemiyorum ama yükselebilir normalde 4 pek cikmaz cunku inşallah vardir 🌸😊
Hallerimvarbenim Hamile_Teacher Yani ne heveslendirmek isterim ne hevesini kırmak isterim ama ben var gibi hissettim 5in altında evet ama sanki oluşmaya başlamış sadece kan tahlili erken olmuş gibi geldi bana sen yine de herşeye hazırlıklı ol hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Hamile_Teacher Hallerimvarbenim ben de aynı şeyleri düşünüyorum açıkçası biraz erken davrandım gibi hissetttim bende sonuçlar karşısında ne diyelim hayırlısı olsun 🙏🏻
Hamile_Teacher Kızlarr bugün regl olmadım ve sabah kalktığım gibi test yaptım dünden çok farklı sizde değer yükseliyor mu hamile değil miyim ya?
arirangg Hamile_Teacher Yüksek ihtimalle hamilesin. 2 gün sonra tekrar kan ver. Değerin yükseleye meyilli
Linraem Hamile_Teacher kontrol çizgisinden sonra pozitif çizgisi hemen çıktıysa hamilesin hayırlı olsun şimdiden
Frht-cnss Hamile_Teacher bence hamilesiniz siz kana anca yansıcak bugünde bekleyin yarın bi kan verin ☺️
mommyinthefuture Hamile_Teacher Maşallah var görünüyor. 💞Dünkü değeriniz de yakındı zaten gebeliğe. Sağlıkla artsın inşallah. 🤲🏻
Merve-Muhammed Hamile_Teacher bende de 4 gündür hep silik, bugğn benimde olmam gerekiyordu olmadım. Kan verdiniz mi tekrardan?
Hamile_Teacher Merve-Muhammed her gün vermek yorucu ve sıkıcı yarın vermeyi düşünüyorum iki gün geçmiş olsun istedim ayrıca