1PrensAnnesi Naznaz koyu olan kısma süreceksin komple son 2 ayda kullanmak önerliyo ama daha erken kullanım duymadm
Naznaz 1PrensAnnesi çok teşekkür ederim bende 7.ayda başlarım o zaman karnıma bakım yapmak bile zor geliyor suan😒
CansuHakanDabakan Eftelya Doğuma yakın zamanlarda meme ucu ile oynamak erken doğumu tetikliyor diye biliyorum. Açıkçası ben korkardım sürmeye😌
1PrensAnnesi CansuHakanDabakan ilkkez duydum ☺ Pek doğru oldğnu sanmıyorum öyle olsa 7. Ayda kullanmaya başla demez doktorlar
HazelBaskal Gogus yarasi icin sunu onermisti bir arkadasim..ayva cekirdeklerini su icinde bekletince jel haline geliyormus o jel cok iyi geliyormus dogal bir sey dusunuyorsaniz
Momtobe HazelBaskal bunu bende biyerde okudum aslında detaylı bi bakmak lazım bu tarife cilde yaptım daha önce ama göğüs ucunu bilmiyordum
Naznaz 1PrensAnnesi aslında daha da büyümesine inanamam yani şuan bile o kadar büyük geliyorlar ki gözüme bir de korkuyorum sarkarlar diye 🙈
gizem Eftelya göğüs kalkanı faydalıymış , Göğüs bişeyle temas etmediği için hava alıyormuş ucu. Tahriş daha az oluyor tabi bişey deymeyince
Mervece92 Evet kızlar beni de hastanede uyardılar.göğüs ucunu sıkmak dogumu tetikliyormus ebe ve hemşireler sıkma dediler