Prenses34_annesi Tugcelb hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuşmayı nasip etsin rabbim kaç haftalıksın sen 🥰
Tugcelb Prenses34_annesi amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏🏼🙏🏼 38 hafta olduk bugün, iyiden iyiye zorlamaya başladı artık
umran_topal Prenses34_annesi ilk önce plastik kaşık gibi bir şeyin ucuna jel sıktı ve onu soktu sonra onu çıkarıp eliyle baktı ilk muayene olduğu için öyle yaptı belki de bilmiyorum ikinci kez çakmadım çatala henüz. Sadece bilin ki kendinizi kasmadığınız sürece canınız acımaz gayet serbest bırakın vücudunuzu.🌺
Prenses34_annesi umran_topal aynen bencede heyecan herşeyin başı kendimi kontrol edersem bir sorun olacağını düşünmüyorum 🥰
ikibaloglanannesi Korkmayın. Ben çevremdeki yakın arkadaşlarımdan biliyorum saniyelik bir şeymiş acı falan yok dendi.🌺. Ben de 34’üm devlet takipli olduğum için doğuma kadar bakmıyorlarmış galiba🤭.
Prenses34_annesi ikibaloglanannesi doğrudur canım hiç duymadım ben de özel takipliyom doktorum bir daha ki hafta geleceğim de yapacağını söyledi 🥰
Kubrabsyg45 Prenses34_annesi normal muayeneden hiçbir farkı yok 32 haftalığım şimdi yapıldı bana yeni eve geldim. Kasmazsan hiç sıkıntı yok
Buseniizz Prenses34_annesi dün girdim saniyelik bir şeydi hiç acı hissetmedim sadece garip bir his oluyor kanama felan da olmadı
Kubrabsyg45 Prenses34_annesi biraz ağrım vardi Bebek toplanıyordu acile gittim direkt alt muayane dddi ben ultrason sandım ama parmakla yapınca çatı muayenesi olduğunu anladım. Hayır şuanlık leke kanama vs yok. Ama korkuyorum birkaç yerde okumuştum çatı muayenesinddn sonra doğuma giden. Tetikler mi diye
Buseniizz Prenses34_annesi valla bende olmadı neden bilmiyorum benim de ilk gebelik 1 cm de açılmam varmış
Buseniizz Prenses34_annesi kendinizi hiç kasmayın saniyelik bir şey korkulacak hiç bir şey yok içiniz rahat olsun 💕
Merymklc Prenses34_annesi ben 34 de çatı muayenesi oldum hiç acımadı hatta ogün muayene sonrası kan degil ama kana yarın renkte bugulu kırmızı leke gelmişti kanama diye sordum normal bişey muayene sonrası olur demişti acıma hiç olmadı bende hemen baktı zaten çatala oturduğumda utanmıştım biran 😁 adam bir beni görmüyor yüzlercesiyle günlük uğraşıyor onu düşündüm sonra 😁 38+2 yim perşembe günü muayenem var gene sanırım alttan eder
Prenses34_annesi Merymklc aynen benim doktorum bayan ben de o yüzden utanıyorum sanki kadın tek bana baktı yüzlerce insana bakıyor 😂