Hallerimvarbenim gokce66 Bende aldım canım ordan gayet güzel geldi ürünler ama oğlum henüz dolmadığı için bedenleri nasıl bilemicem ben genelde bir yaş 6 ay falan aldım garanti olsun diye
FatmaAselinAnnesi_60 gokce66 hayır güvenle alışveriş yapabilirsiniz ben internet sitesinden alışveriş yapmadım hep mağazasından alırım Ankara’da hem çok uygun hem de kaliteli
3cocuklu1annee gokce66 sitesinden almadım ama mağazasından aldım ve çok beğendim kumaşı kalitesi çok iyi
gokce66 35-altinkalp teşekkür ederm oğlumun 0-3 aylık kıyafetleri var ama ötesini almamışım onu fark ettm 😊 bedenleri nasıl peki
35-altinkalp gokce66 canım bedenler bir tık küçük o yüzden ben bir yaş büyüğü yada arasını alıyorum hediye alırken. Bebeğime de o şekilde aldım ☺️
birminnosannesi_ Bende eşimin yeğenlerine hediye almıştım hem erkek hem kız için güzel ürünlerdi zamanında geldi canım sıkıntı olmadı
Bgmsu Merhaba bende hep oradan hamile kalmadan önce hediye alıyodum 4 5 yıldır bildiğim firma doğum yapan tanıdıklarima kendim şimdi de kızıma aldım çok güzel geldi her zaman hiç sıkıntı yaşamadım kargoda çok hizlılar güvenebilirsiniz
FatmaAselinAnnesi_60 gokce66 aynen öyle canım hem bana da çok yakın bebişimin kıyafetlerini Hep ordan aldık çok uygun 🥰