Acbucocuk Resmen alttan sarkiyor 9 aylik hamileyim bide dokununca cok aciyor ic camasirim denk gelse gobek ikiye ayriliyor oyun hamuru gibi şaka gibi neden boyle aynisi olan varmı ustte derim geriliyor incecik oldu altta deri sarkiyor boldan boldan 😅
nsaydn Acbucocuk benimkide öyle🫣 bide kilo var. Alt taraf sarkık üst taraf şişik😂 ve göbek deliğimin çevresinde ve altında acı var.
Lazz61 Acbucocuk hamile çamaşırı o yüzden çok rahat oluyor 🤣 Benim 3. Sezeryan olacak nasipse aman aman bir göbek sarkması yok aşağıda biraz ele geliyor ki iyiy ki geliyormuş kan sulandırcı iğnelerimi oraya yapıyorum 😃
Acbucocuk Likayolcusu ne bilim acaip bisey dokununca aciyor içi bi degisik rahatsiz edici merak ettim baskasindada varmi 😢🥴🥲
Acbucocuk nsaydn ay cok igrenc acaip bisey korktumda ne var icinde oyun hamuru gibi ic camasiri ortaya denk geldimi o sekli aliyor tuhaf bisey bide aciyor 😫 hicte doktora sormak aklima gelmedi haftaya doguruyom zaten 😅
Acbucocuk mommytobe_ oncesinde 62 ile hamile kalip 72 ile dogum yapmistim. Dogum yapar yapmaz gene 62 ye indim. Busefer 68 ile hamile kalip tekrar 72 ile dogum yapicam. Yani verdim galiba sonra uzerine aldim oyle hamile kaldim 😅
Acbucocuk Lazz61 busefer hamilelige ozel camasir kiyafet falan almadim alamadim firsatim olmadı ay olaydi iyiydi ne camasir konusunda rahatim ne esortman gobek altinda tutuyom busefer sarkiyor alttan esortmanlwr 😅 hamile olmakta komik biyerde 🤣
Lazz61 Acbucocuk Ben de ilk defa özellikle eşofman ve hamile taytı aldım valla nasıl rahatlık anlatamam sana 😂 Ben normalde de öyle göbek altında giyemezdim kocakarı gibiyim saracak beni enine boyuna 🙈
Aydabu36 Acbucocuk benim dogumdan hemen sonra dusmustu ama ben hemen korse taktim evet kiloluyum ama dusen bir gobegim Yok 😅👍
21MELOSSS21 Acbucocuk ayy bende de var ya çok çirkin bir görüntü çıplak karnıma bakamıyorum moralim bozuluyor iç çamaşırı giyince orası cok kötü duruyir bnde agru yok ama
Ezgiliiii 20 haftalık gebeyim dediğiniz tarzda bir sarkma yok 2. Hamilelik benimde ilki sezeryan gayet ilki nasılsa ikincide öyle devam ediyor şaşırdım ve tuhafıma gitti sizin durum doktora sordunuz mu hiç
Acbucocuk Ezgiliiii doktora gidince herseyi unutma olayi var bende ya 😁 ama altta sarkma var sacma sekilde neyse dogurucam iki gune ondan sonra bakarız duruma