zeynepbilgin Kizlarimm, en son yumurtlamayi 8 ocak da gordum… fakat dun aksamdan bu saate kadar kasik agrilarim cogaldi okadar aciyor ki🤦🏼♀️🥹 ne olabilir sizce? Regl belirtisi gibi degil, regl yaklasirken asla acim yok, birde alt karnim aciyor regl yaklasirken…
nisamom_ zeynepbilgin bende 8 ocakta gördüm canım yumurtalama 4 tane kimyasal war bi belirtim yok sadece gögüslerm biraz hasas bata daha bar bekleyip test yapalım ben bugün baktımda negatif çıktı 🥹🌸
Sinem0135 zeynepbilgin döllenme olduğu zmnda kasık ağrıları oluyor canım ama hemen kana veya idrara yansımıyor bu durum beklenen regl tarihine 2 gün kala ya da geçtikten sonra test yapman daha uygun olacaktır
nisamom_ zeynepbilgin inşallah ya kimyasallar önemli değil dedi doktorum canım bende sabırla bekliyorum henüz gebelik oluşmadı yakın zamanda oldu kimyasallar bata bir kaç gün warken denicem yeniden inşallah olur 🌸
zeynepbilgin nisamom_ benim kimyasallar 1.5 yil once oldu ve hala hamile kalamadim🫠 zaman ne ara gecti bilmiyorum.. simdi mfk nin urunlerini siparis ettim bakalim ne olucak
nisamom_ zeynepbilgin yaa benimde 1 yıla yakın oldu inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız canım hakkımızda hayırlısı olsun ❤️🌸