Sedanurpolatkan 39+4 olduk ama daha kanala girmedi kanala girmeden doğumu başlayan var mı aranızda doğum başladıktan sonra kanala girenlerde oluyormuş sanırım..
2pati1baby Sedanurpolatkan arkadaşımın kordonu kısa olduğu için doğum başlasada bir türlü kanala giremedi sezeryan olmak zorumda kaldı
Dilara556 Sedanurpolatkan 39+4 deyim doğmuyor bebiş 1 cm açıklık var sancılar bir var bir yok,vajinaya arada baskı yapıyor ama su da gelmedi muhtemelen kanala girmeye çalışıyor ama su gelmesi lazım doğumun başlaması için beklemedeyim bende
1anne2bebek__ Sedanurpolatkan Ben 🙋🏻♀️Suyum nişanım gelmişti 38. Haftada. 4cm açılmam vardı ama kanalda değildi. Doktorum muayene esnasında çatı muayenesi yapar gibi bebeği kanala indirdi. Nasıl yaptı bilmiyorum şimdi kanalda dedi ve 5 saat sonra doğum yaptım
Nazlitokgoz Bende 40 haftalık oldum hala kanala girmedi doktor bu haftadan sonra ilk gebeliklerde daha girmeyebiliyor dedi bende bekliyorum cumaya kadar beklicem inşallah girer ya
Sedanurpolatkan Nazlitokgoz hadi ya bizimde cumaya kadar bakacaz açıklık olmuş olursa suniyle denicek olmazsa sezeryan istemiyorsan 2 günde bir kontrole geliceksin dedi bakalım hayırlısı inşallah 😕
2022bebeki Sedanurpolatkan 38+3 arkanizdan geliyorum. Bebek zorluyor kendini dedi girmek için dedi aktif spor,hareket ediyorm ama ciks 🥺
Nazlitokgoz Sedanurpolatkan bende açıklıkta var 2-3 cm aslında ama girmedi kanala istersem suni deneyecek suyunuda patlatırım dedi ama kanala girmezse ona rağmen sezaryen olacak sanırım
Sedanurpolatkan 2022bebeki benimkide tam sınırda duruyor ama daha girmedi girse hissederim herhalde diye düşünüyorum
2022bebeki Sedanurpolatkan Ben vajina üstünde epey baski,kasiklarda sızı hissediyorum ayağa kalkıp yürürken de zorlaniyordum girdi sandim ama maalesef 😬 Tecrübeli anneler daha iyi bilir nasil sinyal veriyor bebitolar🙈
Sedanurpolatkan 2022bebeki bende o hisler olursa girmiş olur diyordum ama olmuyormuş demek ki bakalım ne zaman girecekler 🤣
Sedanurpolatkan Nazlitokgoz kaç haftalıksın açıklığın varsa zamanında geçmediyse biraz daha bekle derim
EceeA00 Benim 37+1 bebek baş aşağı duruyor kanala girmiş ve yaklaşik 10 gündür 1 cm açıklık var nazıl hızlandırıcam🤦🏻♀️
Sedanurpolatkan EceeA00 daha zamanın var ama hızlandırmak için bol yürüyüş cinsel ilişki öneriyor doktorum da ekstra olarak ahududu çayı ve hurma tüketebilirisn
Sedanurpolatkan Dilara556 bazılarının doğumu su gelmeden başlıyor arkadaşımın da öyle oldu doktor kendisi patlattı belli olmaz yani bir bakmışsın başlamış 🫣
Nazlitokgoz Sedanurpolatkan 40 hafta oldum 2-3 cm açılma var bi yandan da büyük tuvaletini yapar diye korkuyorum