stella15 Kızlar 39+3 teyim yapmadığım şey kalmadı, ananas hurma merdiven inip çıkma squat. Şimdi de sıcak suya oturdum, yani resmen kaynar su 😂 ne kdar süre oturmam lazım acaba? Gelmiyorrr bi türlü
Sevut stella15 bebek geleceği zamanı biliyor hiç takma bende sen gibiydim gelmedi gelmedi diye strese soktum kendimi 40+1 de gece suyum gelerek doğumum başladı sadece sabır ve yaptıklarına devam et gelmesi yakındır 😌
Dilara556 stella15 bende istiyorum doğurmak hadi inşallah hergün suya giriyorum 40 dakika oturuyorum tenini yakma ama sıcak olsun su 😂39+4 deyim bende inşallah doğar bebişler
stella15 Dilara556 benim eşim asker izini bitti nerdeyse son 4 günü, ondan dolayı üzülüyorum çok vakit geçiremeyecekler 😔
Dilara556 stella15 benimki de asker ama aynı şehirdeyiz benim eşimde 24 lere gidip geliyor ben evde yanlız oluyorum bende bir an önce doğurmak istiyorum ,inşallah bebişler sağlıkla gelir en yakın zamanda
Denizalkan Bende şuan 38+6 ym. İlk oğluşum 41+6 da normal doğmuştu. Son kontrolde doktora bu da o kadar bekler mi ddm bekleyebilir de ddi. Önereceğiniz bişey var mı merdiven inip çıkma squat plates filan diye sordum. Kendini boşuna yorma ne yaparsan yap kendisi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir ddi. Bnde saldım 😄 bakalm ne olacak
Elvancn stella15 evet 🥺 diğer izin vs kullansa yanında daha kalır benim eşimde asker şükür bu sene yanımda darısı size olsun ihsallah seneye bende tekim