ArvenMom teacherandmom_ doktorunun verdiği şeyi buraya sorarak mı karar vericeksin anlamadım kaç yıl okumuş doktor veriyo biraz mantıklı düşün o ilaç çok iyi bi ilaç kullanılması gerekiyor ki vermiş herkesin kanaması olucak diye birşey yok .
Sevgi56 teacherandmom_ ağrıların belki kanama belirtisi ondan doktorun ilacı vermiştir canım, sen doktorunu dinle inşallah kanaman falan olmaz 🥰
Nurdan11_ teacherandmom_ sadece sırf kanaması olanlar için kullanılmıyor o progestan. Bebeğin daha iyi tutunmasını ve daha iyi beslenmesini sağlıyor düşük riskini önlüyor rahim ağzını güçlendiriyor. Neden doktorun verdiği şeyi kullanmayı reddediyorsunuz anlayamıyorum.
Dyguss Benimde kanamam olduğu için vermişti, emin olmak istersen başka bir doktora daha danışabilirsin için rahat eder en azından.
ArvenMom @teacherandmom_ yani çok saçma geldi lütfen kullanın haftanız çok küçük daha kullanılması gerekmese vermez hiç bi doktor durduk yere vermez bebeğimi 8 haftada kaybettim öldüğünü 12 haftada öğrendim hiç bir belirtim de yoktu kanama vs o yüzden herkesin kanaması olmaz o ilaç tutunmasını sağlıyo ve fitil olanı daha etkili doktorunuzun verdiği şeyi sorgulamadan için yıllarca okuyupta kimsenin bebeğinin ölmesine sebebiyet vericek değiller .