Selmayakup Kızlar hamileliğimin basindan beri ayda ortalama 1-2 Kilo aldım ama son 2 aydır kilo alımım durdu son aylarimdayim ve aynı kilodayım zayıflamadım ama endiseniyorum acaba ters giden biseyler mi var bebeğimin de kilo alımı durur mu böyle bisey yaşayan var mı??
Duce Selmayakup 38 haftalik hamileyim sadece 3 kilo aldim bebegim aliyomus ben degil .. merak etme ama dr gittginde soyle mutlaka .. bende cok korkmustum
Ozlmtfkc Selmayakup ben tam 37 olcak yarın. Her ay 3 kilo aldım ama bu son ay 1 kilo. Son ayda kilo alımı durabilir hatta kilo kaybı bile olabilirmiş diye biliyorum ben memnunum daha fazla kilo almak istemiyorum 😁
sudamlasi Selmayakup bende önceden aylık 3-4 kilo alırdım belkide daha fazla🙈28.haftamdan 34.haftama kadar sadece 3 kilo almışım. Herşey de yolunda çok şükür.
Busu48 Selmayakup 34 haftalığız kilo alimim durdu benimde hatta gram gram veriyorum da anlamadım ama bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum evladım alıyormuş 🤷😇
Ozlmtfkc Glcdmrdmr ki Selmayakup kişiden kişiye göre değişen bişey bence beslenmeye ve yapıya göre şekillenir ama bebek her türlü beslenir sizden o konuda endişe etmeyin
Selmayakup Ozlmtfkc Bende tam tersi son aylarda daha çok kilo alınır diye duydum bu yüzden endişeleniyorum yarın kontrolümüz var doktoruma soracağım teşekkürler
Glcdmrdmr Ozlmtfkc Peki bebeğin gelişimi nasıl acaba benim belimde problem var 1 kilo bile baskı yapıyor ağrıyor
Ozlmtfkc Glcdmrdmr bugün kontrolüm vardı 3 kilo olmuş minnoşum doktor herşey normal doğuma kadar hiç kilo almayıp 3 kg doğsa bile sorun olmaz artık dedi
Glcdmrdmr Duce Maşallah ne güzel demek ki çok kilo demek kilolu bebek değilmiş az kilo alıncada bebiş gayet sağlıklı olabiliyormuş
Duce Glcdmrdmr aynen oyle canim bende korktum doktorum bebegin masallah kilosu iyi deyince sasirdim hastalik gecirdim korkum o yuzdendi benim .. zaten en buyuk hata iki kisilik yemek yemek surekli birseyler yemek .. gayet yemem eskisi gibi ustune ayriyetten koymadim bisey bebege kilo aldiran seyler benim hemen hemen hergun tukettiklerim zaten o iyi oldu :) 77 kilo ile hamile kaldim 81 kiloyum suanda ..
Glcdmrdmr Duce Maşallah annesi Allah acısını göstermesin canim rica etsem düzenli olarak tükettiğin şeyler neler acaba
Gamze955 Selmayakup. Ayni durum bende oldu her ay 1 kilo aldim son 2 aydir toplamda 600 gram falan aldim .doktor bebek aliyor sen degil dedi. Endise edecek bi durum yok bebek aliyodur sen almasanda. Suan 38+4um toplamda 8 kilo aldim.
Duce Glcdmrdmr sagol canimmm amin.. saglikla kucagimiza alalim evlatlarimizi insallah . canim kasar muz kuru uzum elma hergun sabit bir avuc findik yada ceviz birde balik tuket bunlar bebege cidden kilo aldiran besinler birde bulgur pilavi cok aldiriyormus onuda bugun ogrendim ...
Ruyaaa 33 haftaligim ben 10 kilo verdim hamileligimin basindan beri henuzde almadm 30+5 de kontrole gittigimde bebegim 1750 gramdi doktor kilosu gayet iyi dedi bir sknti yasamadm senin degil bebegin kilo almasi onemli :)
Maviii Selmayakup canım bende 4-5 haftadır aynı kilodayım, toplamda zaten 6 kilo aldım ama son haftalarımda da almadım, herkes normal diyor inşallah ters giden bir şey yoktur, kötüye yormayalım hemen
Zuleyhakaan Selmayakup ilk 6 ay 25ten fazla kilo almıştım ama son üç ay belki bir kilo bile almamışımdır. Midemde baskı vardı o yuzden kendimi hep tok zannedıyodum yada cok az yıyebiliodum