bendiyebiriii Anakuzusu yok yok çok güzel. Baya sağlam. fisher price kalitesini biliyorsanız eğer öyle düşünebilirsiniz🥲
bendiyebiriii Anakuzusu ha bir de ince olma sebebi çocuğun hareketinde yaylanma yapacak ve çocuğu sallayacak. Dediğim gibi ekstra titreşimi ve müziği de var zaten
Sahnedekimadam bendiyebiriii Bunu ne kadar kullanabiliyor bebiş küçük görünüyor bide markası ne canım göremedim
Oznurtopal Sahnedekimadam hayır mamma almıştım Kasım indiriminde. Merfbaby düşündüm ama vazgeçtim. Ohyo ve mamma epey öneriliyor. Hatta instagraminiz varsa esinyapicinin one çıkan hikayelerinde ohyodan sık sık bahsediyor bakabilirsiniz canlı olarak ☺️ ben alırken mamma uygundu onu aldım
Lazz61 Sahnedekimadam ben muadilini aldım uzuuun aylar kullanılmayacağı için gerek duymadım o kadar pahalısına canım yine de tercih
CndnYtm ben de mamma premium aldım. hem türk markası hem de diğerine boşuna para vermek istemedim çok benziyorlar çünkü. bir de sevmezse diye çekincelerim vardı, komşumuz 2 aylık oğluyla geldi koyduk denedik öyle sevdi ki, bence çoğu bebek de sever.
Zumzugukodummuzzingillatirim Sahnedekimadam ben fisherprice in yagmur ormani anakucagini aldim ama modern olan degil eski tip olani. Babybjornler bana gereksiz pahali geldi basta zaten oyleyece yatiyor gariban gibi. Sonra daha aktif olup oyuncaklarla oynadi. Suanda ayagiyla sallamayi ogrenmis kendini akilli sallaniyor. Bir dahaki ay emeklerse yada tamamen oturmaya baslarsa desteksiz falan kaldiririm diger cocuga bitti gitti 😂
aogoya Sahnedekimadam bi kaç arkadaşım gitmiş 4moms almış ama benekleri onda durmamış bile boşuna 7-8 vermişler şimdi daha pahalı sanırım bebek durmayabiliyormuş onda bende almadım dedim doğduğunda kiralama firmaları var bir aylık kiralarım denerim en azında çok cüzi bir miktar kirası be bebek onda sadece 3-4 ay duruypr sonra hareketlenmeye başlıyor o yüzden işe yaramıyor
Summerwine Sahnedekimadam zaten çocuk maksimum 5-6 ay onda vakit geçirecek sonrasında hareketleniyorlar onda kalmak bile istemiyor o yüzden ben muadilinin de muadilini aldım 🤣450 TLydi en son baktığımda.Cunku son zamanlarda o da influencer sisirmesi geliyor.Kalitelidir ona sözüm yok ama ekstrası yok yani.Mesela sallananlar var en azından bir ekstrasi var