efeninannesiii_ Kızlar herkes aynı şeyi söyledi doğumdan sonra belde aşırı ağrı ve baş ağrısı yapıyor diye duydum. Bu şekilde doğum yapanlar doğru mudur? İlk hamileliğim olduğu için merak ediyorum 😔
_momsssss efeninannesiii_ böyle şeyleri takıntı haline getirmeyin cidden insanların bünyesi farklı organizm farklı belki sizde daha güzel rahat geçicek stres yapmayın kendinize boş verin Allahın izniyle güzel olur herşey🤲🏻🫠
2pati1baby efeninannesiii_ spinalde belli Bir süre uyuşuk kalıyorsunuz , epiduralde çıkış yapana kadar ağrı pompası oluyor Pel bir şey hissetmiyorsunuz. Ben genel istedim açıkçası genel olacak canlı canlı ne olursa olsun o psikolojiyi kaldıramam
Tugbaysima efeninannesiii_ sezeryan epidural oldum öyle bir sıkıntım olmadı çok şükür sanırım iğneyi yapan doktorla alakalı
efeninannesiii_ _momsssss vakit yaklaştıkça aşırı Bi korku başladı bende. Haklısınız herkesin vucudu farklı ama çok etkileniyorum 😔
efeninannesiii_ 2pati1baby doğduğu anda bebeğimi görmek istiyorum ama o an ki stresle aşırı panik olurum biliyorum. O yüzden eğer sezeryan olacaksam bende genel anestezi isterim herhalde 🙄
efeninannesiii_ 2pati1baby yaa orası öyle de ne biliyim sanki çok rahat bi insanmışım gibi uyanık kalıyım diyorum bayılır giderim 😂😂