Esma1993 Canm2121 ben ilk dozumu 20.haftamda vurdurdum 2.dozuda bugun oldum 28 haftaligim ama ilkimde hic bisi hissetmemistim bugunku cok yakti agri var hala kolumda
Canm2121 Deletedmom_116 ben de aynı şekilde, ama bir ara toplatıldı falan ya olmayanlar da olunca bir sormak istedim. Ayrıca benimki kızardı şişti kaşındı ağrıdı 😀
Canm2121 ArvenMom sağlık ocağı seni aramış olmalı aslında canım, sağlık ocağında yaptırıyorsun benim doktorum orayla iletişimde ol dedi
Suheda_4406resul ArvenMom sağlık ocağında vuruyorlar beni bizzat aradi ebe 24. Haftada gel adını yapalım dedi şuan 21 haftamdayim
ArvenMom Canm2121 kimse aramadı aşırı sorumsuzlar ve evime çok uzağım oraya gitme imkanım sıfır haftam geçicek o yüzden hastane yapıyo mu diye sordum
ArvenMom Suheda_4406resul aramadılar canım ve evime çook uzağım o yüzden hastanede yapıyolar mı diye sordum
Suheda_4406resul ArvenMom hastanede yapiyorlarmi hiç duymadım ama bı doktoruna sor belki yapıyorlardır canım
ArvenMom Canm2121 öyle yapıcam şubatın 1 randevum var nerdeyse 22 haftalık olucam acaba yinede vururlar mı bilginiz var mı yoksa haftam geçti diye vurmazlar mı
ilknrylmz ArvenMom 28.haftaya kadar yapylıyomuş bugün gittim aşı kalmadı dedi daha sonra yine gel dedi