Kelebek33 Bugün oldu az az batma gibi başladı ya yaşayan varmı sag yan tarafım kaşık değil yukarı taraf 16+5 haftalık hamileyim bala agrı var
prensesovam Kelebek33 normal canım bu daha iyi ağrılar 29 haftalığım sağ göğsümün alt kısmı dokunsan yanacak gibi öyle bir ağrı oluyor bebekten dolayı
minikprens_71 Kelebek33 ben de korktum dün gittiğim de sordum doktora aynı haftadayız hatta o da bana normal dedi başka bir doktor bana magnezyum verdi ben de 2 haftadır var bu sancılar bebeğin beyin gelişimi sağlandığı içinmiş🥰
catandgirlmom Kelebek33 benimde hep solda ağrı oluyor, şuan 21 haftalık.. bir keresinde sol yan tarafım aşırı ağrımıştı üşütmüştüm heralde doktorunuza danışın yine tabi ne olur ne olmaz
Lavinyaa8 Kelebek33 benim de öyleydi dün bıçak batması gibi saplanıyordu gaz sancısıymış 😁 belki öyle bir seydir sizinde gaz hissi olmuyor ama sancısı oluyor
prensesovam Kelebek33 bebek yerleşmiş oraya diyorlar bazıları da mide yanması sonucu oluyor o ağrı diyor
Kelebek33 minikprens_71 öyle mi bende dün gittim kan ilacı verdi d vitamini verdi bide vitamin verdi ama daha almadım senin cinsiyet ne
gulsahklkn Benimde sol boşluğum da aynı şikayet var özellikle derin nefes alırken hissediyorum biraz böyle böbreğe doğru sanki ama şiddetli değil rahatsız etmiyo önemsemiyorum fazla daha 6+2 deyim
minikprens_71 Kelebek33 cinsiyetimiz erkek senin ki ne🥰 bu arada ben o haplara 12.hafta da başlamıştım sanırım benim d vitamini biraz düşüktü ondan verdiler😅
2023annesi Kelebek33 benimde sağ alt bölgemde yorulunca çok ağrı oluyor kasık üzerinde 19.haftadayım 16. Haftadan beri böyle benimde