Kubra0101 31 haftalik bebeğim bugünkü kontrolde 860 gr çıktı gelişim geriliği mevcut bebek nasıl doğar belli değil dedi doktor 1500 gr görebilirsek iyi falan diye konuştu. Benim gibi olup dogum yapanlar var mı ne gibi sorunlarla karsılastınız
Mysmrt Kubra0101 canım başka bi doktora daha gidip ölçtürebilirsin 32. Haftada devletteki doktorum da bana gelişim geriliği var demişti korktum özele gittim bebeğim 2 kilo çıktı devletteki doktor yanlış ölçmüş
2022bebeki Kubra0101 Detaylı ultrason yaptırmıştinz değil mi? Bebeği besleyen damarda çentik ya da daralma olabilir mi?
bendiyebiriii Kubra0101 bunu 31. Haftaya kadar fark etmediler mi? Doktorların bu duyarsız dillerine deliriyorum. Tamam alışıyorlar ama insan yine de bir anneye böyle konuşurken nasıl düşüncesiz olabilir ya.
Kubra0101 Mysmrt devlete gitmiyorum canım özel kliniğe gidiyorum perinatologa. 20.haftadan itibaren var zaten bu durum amniyosentez bile yapıldı temiz geldi sonuçlarım. Ama bebegim 2 haftada 100 gr almış napsam ne yesem olmuyor
Mysmrt Kubra0101 anladım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Konu hakkında ayrıntılı bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum
Kubra0101 2022bebeki hayır onlarada bakıldı hatta bugün doppler bile yapıldı hiçbir sorun görünmüyor kafayı yemek üzereyim az kaldı
2022bebeki Kubra0101 Tek problem kilo ise lütfen bu kadar canınızı sıkmayın. Ciğer gelişimi,organ gelişimi hepsinden önemli siz de biliyorsunuz. Hem daha haftasi var doğum için hiç almasa kilo esas problem. Siz elinizden geleni yapin gerisi Rabbimden 🌺
Btlklnc Kubra0101 belki minyon bir bebek olacaktır . Bızımkı mınyon mesela kafası kücük dedi. Bende öyleyım cnku doktor sana benzeyecek dedi. Dua edın bizde dua ederız hemen toplar kendini bebiş 🥰
Btlklnc Kubra0101 evet canım çat çat her şeyi söyluyorlar. Sakın üzme tatlı canını. Bebısler güçlüdür .
Kubra0101 Btlklnc o da birsey diyemiyor bilemediğimiz bir rahatsızlığı da olabilir diyor hicbirseyi olmayıp küçük bir bebekte olabilir diyor görünen birsey yok çünkü kan akımı vs iyimis cunku. Sadece doğum zamanı iyi belirlenip bebek kuvezde büyüyecek diyor
Kubra0101 bendiyebiriii yok 22.haftadan itibaren var zaten detaylı ultrasonda çıktı, ne yaptıysam kilo aldıramadım bebeğime