Cey-cey Kızlar sanki bana bisey alerji mi yapıyo desem dokunuyomu anlamadım Sabah bisey 4 gibi falan bi tıkanıyor burnum burnumdan nefes alamayınca bu sefer bogazımda kuruyo batiyo 🥴 sizce ne dokunuyo veya tıkanıklık yasayanlar hepiniz mi benim gibisiniz
Ayseyekta Cey-cey ben gebelik başından beri genelde gece tıkanıklık yaşıyorum doktor ilaç önerdi kullandım bikaçgün bırakınca tekrardan başladı sürekli de kullanmak istemiyorum boğazımda kuruyor tabi 🙄
Cikoleyla Cey-cey başından beri böyleyim.26. Haftamdayım hala öyleyim. Doktor progestron hormonu burun içindeki konka etlerini şişiriyor normal dedi. Burunsuz yaşıyorum adeta aylardır
gunel91 Cey-cey burnunuz tikandiği icin aqizdan nefes almissiniz oda bogazinizida kurutuyor. Burnunuz yanlarina vikis vurun hemen aciliyor ben oyle rahatliyom
Cey-cey Cikoleyla Ayseyekta cansualtikulac Ya gece olanı çözmüstüm aslında buhar makinası calıstırıyorm sabaha kadar direk bana gelecek sekilde Bi azıcık üşütüp grip oldum ondan beri aksma bu saatlerde baslıyo tıkanıklık