Merve-Muhammed Merhabalar Kızlar, Ben 3 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu Ay Doktorumun da isteği ile Progestan kullandım, Regl olmama 1 gün var 3 gündür bu şekilde silik çizgi çıkıyor gibi? Hamile olma ihtimalım var mı?? Bu şekilde öğrenen var mı??
ylmzftma Merve-Muhammed kan tahlili vererek netleştirebilirsiniz. Silik çizgi de gebelik demektir çünkü. İnşallah gebesinizdir☺️
Hnd3535 Merve-Muhammed sağlık ocağımda gec çıkıyor kuzum sonuclar devlet hastanesine yada şehir yada üniversite hastanesine gidip verirsen daha hızlı cıkar canım
mommyinthefuture Merve-Muhammed Silik bir çizgi var gibi. Gönlünüzce olsun inşallah. 🤲🏻Bekleyebilirim derseniz sağlık ocağında kan verebilirsiniz bir gün sonra çıkıyor sonuç daha erken de olabilir. Özelde bir saat içinde çıkar. O da ücretli haliyle. Devlet hastaneleri acilde kolay kolay yapmıyorlar bu testi.
strawbery Merve-Muhammed hic fark etmez bence saglik ocaginda ver ama gunun gecince git canim silik cizgide bebek var demek zaten sonrada doktorunu ayarlar gidersin 🥰😘
Merve-Muhammed Hnd3535 evet erken gebelik testi, Day’s comfort diye , trendyoldan aldım 6lı paket 88tl gibi bir fiyatı. Normalde 8 gün erken öğrenen var ama bende son 3 günde silik gösterdi
Merve-Muhammed Hnd3535 devlet hastahaneleri yapmıyor dediler bana ama ondan sordum, özelde’de baya pahalıymış dediler bilemedim
Merve-Muhammed mommyinthefuture amin amin cümlemizin inşallah🥰, ben en iyisi sağlık ocağına gideyim daha kolay olacak sanırım :)
Septik34 Devlet hastanesine acilden istediğiniz saat gidip doktora gebelik şüphem var derseniz direk kan testi yapılıyor. İki gebeliğimdede yaptırdım