Barmin Kizlar 31+2 günlük hamileyim bebeğimin kilosu1502 Gr, boyu 39,62 cm biraz küçük bı bebek 1 hafta geriden geliyo dedi böyle bı durum yaşayan varmı 😞
2pati1baby Barmin 30 hafta 40 cm ,1.5 küsür dü. Nie 1 hafta geriden gelsin canım her bebeğin boyu kgsu aynı olmak zorunda değilki , sıkma canını
strawbery Barmin canim hic takilma kilosuna gayette guzel bence bir hafta onde yada bir hafta geride olabiliyor bebeklerin kilosu uzulme beslenmeyle hallolur ki zaten onemli olan saglikli olmalari ❤
Linabebek1 Barmin benimde 28 haftalıkken gittiğimde 1107 grmdı ultrasonda doktor 27 hafta ile uyumlu zayıf bebek yemene dikkat et dedi İnternet baktım aslında normal bence genetik bende zayıfım 2800 gr doğmuşum sıkma canını canım 1-2 hafta ileri geri olması sorun değilmiş doktorlar abartyo bazen hareketleri normalse sorun yok muz süt kaşar ceviz kurubakliyat et yumurta balık ıspanak pekmez tahin ne bulursan ye moralini yüksek tut sağlıklı olsunda zayıf olsun 🥰
Barmin 2pati1baby Maşallah 😍 Suyu yeterli görünüyo ama biraz küçük bı bebek dedi genetik olabilirmiş öyle söyledi
Oznurtopal 30.haftada 1570 gramdı, 32.haftada 1800 gramdı, 34.haftada 2400 gramdı. Çokta küçük değil bence bebeginiz beslenmeyle hallolur 🥰
Barmin Oznurtopal 41 kere maşallah çok güzel ilerlemissiniz. 😍 Bizim birazda genetik sanirim ben minyon tipliyim doktorda söyledi suyu yeterli görünüyo size benzeyecek büyük ihtimalle dedi
EsraAC Oznurtopal bende bugün kontrole gittim 32+0 bebeğim 1700 küsür kilosu dr 4-5 geriden geliyor gelişim geriliği olabilir dedi internetteen bakıyorum 1700 e normal yazıyo
Babykalamar Haftada 1500 du kilosu. Bol bol muz ve kasarli tost ye her hafta balik ve ispanak ye. Extra yediklerim findik badem tahin pekmez Kuru incir helva corbalarimin hepsine et Suyu katiyorum ve yemek yedikten sonra yarim saat soluma yatiyorum
Barmin Babykalamar yaaa Masallah çok iyi kilonuz 😍 bizim 28nci haftada 966 grmdi sizin cok iyi Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🙏❤️
Oznurtopal Barmin olabilir bana da boyu 1 hafta geri dedi. Süt ürünleri peynir yoğurt daha çok yemeye çalışıyorum belki boyuna etki eder diye. Etmezse de canı sagolsun ben de eşim de uzun değiliz sağlıklı olsun da 🥰
Babykalamar Barmin kuzum bu dediklerimi yap inan farki gorursun her gun tahin pekmez muz ye ben 8 aydir dogru duzgun ne ekmek ne hamur isi yedim boyle beslendim hem bebegim kilo aldi hem ben kilo almadim insallah kisa zamanda tombis bi bebis olur🫶🏼
anie EsraAC 32nci haftada benim de 1700 dü ben gerilik mi var diye sorduğumda dr sağlığı yerinde geri giden bi durum yok periyodik olarak normal gelişimi var her bebek 3bucuk 4kg doğacak diye birşey yok sen minyonsun bebeğinde minyon olacak genetikle alakalı demişti
Oznurtopal EsraAC valla o belli olmuyor. Bakın haftamı yazdım 30 ve 32 arasında 230 gram almışken, 32 ve 34 arasında 400 gram almış. Anladığım kadarıyla beslenmeye dikkat etmekle beraber kilo alımı hızlandı. Yani endişelenmeyin kilosu düşük değil siz beslenmenize dikkat edin ilerleyen haftalarda kilo alımı artıyor ☺️
Anneperi EsraAC bencede normal görümcem 2200 kg doğum yaptı erken oldu 37 haftada o kiloya gelmesi içinde muz süt içti normal kilosu
flammingo EsraAC EsraAC bazı doktorları anlamıyorum 32. Haftada 1700 gr gayet normal .olsa olsa 1 hafta öncesıyle uyumlu olur ona da gerilik denmıyor zaten .3 hafta ileri veya geri olunca ancak oroblem olarak göruluyor.benım de 29.haftada 1250 çıktı tam günüyle uyumlu dedi dr .32 de kotnrolum var ozamanda ancak 1700 olur dıye düşünüyorum
EsraAC anie inşallah benim bebeğim içinde başka bi sorun olduğunu söylemedi 1-2 haftadır iyi beslenmiyorum ev taşıma telaşımız var ondandır die düşünüyorum bende
Barmin Linabebek1 çok iştahlı birisi değilim ama genede dediklerinizden yemeye çalışıyorum, teşekkür ederim 😍
Simsekaaysegul Merhaba, bence de her bebek farklıdır sıkma canını sağlıklı beslenmeye bak inşallah bebişte kilo alır. Bizim ki 30+1 iken 1700 gr 37 cmdi 🫶👶
Esayser Barmin Biz o haftada 1811 gram 39 cmdi banada boyu kısa gelmişti doktor bişey demedi ama her bebek bir değildir ki , bu hafta alır Allah’ın izniyle içinizi rahat tutun 🌹