ayla__ segah06 39 olmama son bir gün vala ilk çatı muayenesi 36 haftalık iken oldum hiç ağrı sızı bişey hissetmedim ama dün 38+4 iken oldum acısını bugün hissetim çok agiriyor ya yürürken beni zorluyor doktorum baya eli ile orayı oyar gibi oydu diyebilirim
Mfozturk segah06 36+5 ama bebiş bir hafta geri çıkıyor. Doktorum geç yumurtlama olabilir sende dedi. Cuma kontrolümüz var. Üç gündür çatımda ağrı hissediyorum sızı gibi. Ara ara kasık ağrısı. Beklemedeyiz🥰
Fundayakut segah06 Bende 37+1 oldum daha nasıl doğuracağımı bilmiyorum 25 inde çatı Muayanem var o zaman belli olucak umarım iyi geçer o zamana kadar squat hurma yürüyüş yapmayı düşünüyorum 😅
zeynepaylaipek segah06 36+4 den selam kızlar. Grip oldum. Bir gün iyiysem bir Gün kötü. O şekilde geçiyor 😑 ilki normal olduğu için bunuda normal bekliyoruz Allah izin verirse 🤲🙂
Meleyinannesi 37+2deyim 24ocak sezaryan olucam insallah biraz sancilarim var ve bikini bolgem cok aciyor sanki ustunde agir yuk var nedenini bilmiyorum🤦🏼♀️artim gunleri sayiyorum
Mfozturk Meleyinannesi aynısını bende yaşıyorum yaa. Eziklik gibi bı ağrı. İlk gebeligimde hiç yaşamadım böyle bir şey nedenini anlamadim
Kucuk_melegim Meleyinannesi bende de oyle bikini bolgem ağrıyor geceliğimin lastiği oraya gelince bir ağrıyor bir ağrıyor
Imree segah06 bende 38+3 ayni agrilar bendede var kemik agrisi gibi zor yürüyorum artik dogursamda kurtulsam. Kuyruk sokumumda cok acio otururken kalkarken cok kötü
Kucuk_melegim segah06 26+1 den selamlar çok şükür herşey yolunda dün kontrolümüz vardi 2 haftaya gelebilir dedi doktor acilmamiz yok daha çok fazla baskı var bebek kanala girmis
Hanifegg Bizde 36+1 deyiz sanırım bu hafta içinde çatı muayenesi olucak inşallah iyi geçer birde alt tarafta çok acı var garip şekilde sizde de var mı
segah06 Hanifegg hemde nasıl ağrım var. Bide parmaklarım cok ağrıyor benim. Sezeryanda da çatı muayenesi oluyor mu
Hanifegg segah06 çatı muayenesini normal doğum yapıp yapamayacağımızı anlamak için yapıyorlar sezeryan kendi isteğinle kesimde belki yapmaz ama bir bilgim yok tabiki benimde ilk gebeliğim
Nedime54 segah06 38+3 ün isteğe bağlı sezaryen olucam bana yapmadı 38+6 da son kontrolüm var yapıcam demedi ama hala gelirse normal deniycez diyor
Kucuk_melegim Meleyinannesi dün muane oldum doktora da söyledim bebek kanala girmiş çok baskı yapiyor dedi ondanmiş