Fattma Hanımlar öncelikle Merhaba🙋♀️ Bursada Dr. Emre UYSAL'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama malesef bulunduğu hastaneden gidiyo ve özel muayehane acıyo kendine.Hal böyle olunca bi kaç hastaneyle anlaştı ve bende doktorumu bırakmak istemiyorum.Pembe Mavi, Medicana, Jimer ve Ceylan hastanesi doğum fiyatları hakkında bilgisi olan yazabilirmii?
GlhanSolak Fattma Ceylan sezeryan 2850- normal 2600 Sibel hanım ve Pınar hanımın fiyatları bir de erkek doktor var onu bilmiyorum doçent olduğu için fiyat değişiyor.
aysenturna Fattma Emre bey muayenehane mi açıyor 🙄 bende yeni Doğum yaptım randevu alacaktım hastaneden ne zaman ayrılıyormuş
EmelTerkSarman Fattma Jimer 4500 TL , Medicana 5000 TL , Pembe Mavide yaklaşık 5500-6000 TL gibi Ceylan hastanesini tavsiye etmem...Bu verdiğim fiyatlar epidural sezeryan fiyatlardır....
Fattma EmelTerkSarman ceylan hastanesini neden tavsiye etmiyosun eşimin sendika anlaşması var o hastaneyle orayı düşünüyodum? Fikrini yazarsan memnun olurum canım
KadriyeDerin Fattma benim eşimde ceylanla anlaşmalı sendikası ama bende tercih etmiyorum yenidoğan ünitesi YÖK canım