beyzacmvrc İndirime girmiş Trendyol da üzeri fileli olanlardan değil komple her yeri aynı ama baya kaliteli duruyor kargo olmasın diye 2 set almayı düşünüyorum. Siz 1 set mi aldınız 2 set mi 😊
beyzacmvrc beyzacmvrc  Sağdaki mi daha kullanışlı olur soldaki mi? Sanki fileli olanın parçaları daha kullanışlı gibi geldi bana..
beyzaumayy beyzacmvrc canım ben 1 set aldım birde Migros’tan kilitli buzdolabı poşeti aldım henüz çantayı hazırlamadım ama sonrasında 2 set alıp köşeye atmak istemedim kargo ücreti çıkmasın diye aynı satıcıdan kızımın dolabı için organizer aldım
Mine16 beyzacmvrc fitili olan tabiki çünkü içine ne koyduğumu görüyorum ürün aramıyorum. Bnde 1 set ondan aldım
beyzacmvrc kuzeyinannesi- 😂😂 zaten diğer 3 parça çok küçük ona ne sığacak ki krem falan konulur anca heralde
berceste5155 beyzacmvrc kargo parası vermektense iki tane almayı tercih ederim sonrasında da dolap düzenleyicisi olarak kullanırım ben kızımın küçülen eşyalarını içine koyup kaldırıyorum
beyzacmvrc berceste5155 evet mantıklı 😊 tatile giderken iki ayrı valiz olacak illaki o zmaan da kullanılabilir
berceste5155 beyzacmvrc memlekete giderken de valizde kullandım daha önce güzel oluyor hiç bir şey karışmıyor
kuzeyinannesi- beyzacmvrc evet hiçbirşey sığmıyor göğüs pedi pişik kremi vs koydum onlara 3 tane aldım biz eşimin işi gereği uzakta oturuyoruz ailemizin yanına giderken vs de kullanırız
Fatma63_41 Ya böyle göründüğü gibi büyük gelmiyor benim zor sığdı esyalar ekstra 1 tane daha olsa tam sigardi yani kalin battaniyeyi filan koyamadım bugün yine döküp yine dizecem sığar belli🤣