Edafmo Anakuzusu temazsın Ateş ölçerler önerilmiyor canım. Oda ve ortam sıcaklığından etkilendiği için yanlış ölçüm yapıyormuş
cahillesohbetikestim Anakuzusu weewell in koltuk altı ateşölçeri var memnunum. Temassız da ben omron almıştım ondan da çok memnunum. Genel olarak 0.5 oyanama var aralarında
Papatyaa_01 Anakuzusu bende böyle birşey alacaktım ama bunlardan memnun olmayan çok var, çünkü yanlış ölçüyormuş. Ben koltuk altından ölçülenden alıcam böyle ucu biraz uzun onun çokda uygun fiyatlı biraz geç ölçüyormuş onlar ama doğru sonuç veriyormuş
Edafmo Anakuzusu koltuk altı önerilen ama zor oluyor bebeklerde o yüzden kulaktan ölçer alırsanız daha iyi olur. Ben kulaktan ölçer aldım
Papatyaa_01 Oznurtopal trendyolda artimed diye bi markayı kaydettim ben unutmayım aklımda kalsın böyle birşey alacağım diye ama başka markalarda var onları henüz araştırmadım daha alacağımda yorumlara göre araştırıp alacağım
Yncrno Braun kulak içi ölçer var memnunum. Temassız vardı, çocuğum havale gecirecekti neredeyse onun yüzünden. Dusuk gösteriyor temazsizlar.
Papatyaa_01 Oznurtopal şimdi baktım weewell, omron, braun, acura diye bi kaç marka daha var ama yorumlara bakınca bu tür ateş ölçerden daha memnunlar sanki biraz geç ölçüyor ama doğru sonuç veriyor yazmışlar önemli olanda doğru sonuç vermesi zaten
Oznurtopal Papatyaa_01 aynen öyle onu da deneyerek bilicez herhalde. Ölçtüm 36.1 çıktı ama ne kaşar doğrudur bilemedim
Papatyaa_01 Oznurtopal aynen valla biraz sıkıntılı ya nasıl anlıycaz kesin doğru mu değil mi ya 2 tane felan ateş ölçer olcak ona göre deneyecez yada bilemiyorum tecrübesiz olunca :)