CmreKsidar benim de sizin gibi sınırda çıkmıştı doktor diyet ve egzersiz demişti. Ben 1 ay çok sıkı dikkat ettim. çok şükür bebişin kilosu düzenli artmış. Siz de dikkat ederseniz bundan sonraki haftalarda düzene girer hiç merak etmeyin. Kişiden kişiye değişir bu durum ama ben porsiyon kısıtlaması yapmadım. Fakat Şeker, beyaz ekmek, patates, pirinç, abur cubur tamamen kestim. 3 ara 3 ana öğün yaptım. Sabahları 1 yumurta, bol peynir zeytin yeşillik ceviz/badem ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Ara öğünümün birinde ceviz/badem yarım yağlı süt içtim diğerinde meyve+yoğurt yedim meyveyi yoğurtsuz tüketmedim şekeri dengelesin diye. Öğlen sebze yediysem akşam et/tavuk/balık yedim ya da tam tersi. Her öğünün yanına bol salata ve yoğurt yedim. Bulgur pilavı yediysem ekmek tüketmedim. Yemediysem 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. 1 ayda 2-3 kere de tam buğday makarna yedim az bir şey. Bir de 3 lt su içiyorum ve yürümeye çalışıyorum. Bunlar tabii benim uyguladıklarım kişiden kişiye değişir ama aklınızda bulunsun ☺️ Doğumdan sonra eşime liste yaptım bunu bunu yiycem hastaneye getir diye 😂inşallah bu yiyemediklerimizin acısını bebişlerimizle çıkarırız 🥰