kucukbebek Ozlem12_ Bir kac gundur bendede cok bel agrisi var kuzum ya, sendede mi oluyo? Yaa aynen sagliklan bir kucagimiza alsak artik🤲🏻 biz 22 haftalik oluyoruz yarin kuzum Siz kac oldunuz🥰 hic erkek isimler aklima gelmiyo yaa, kiz icin okdr cok var ki😅 ama Enes veya Berk var hosumuza giden
Ozlem12_ kucukbebek selam canım benim güzle isimler vallah Allah inş sağsağlım kucağımıza almayı nasip eder burdmasın sana bişey diyecem
Ozlem12_ kucukbebek sanda canım çok kötüyüm ya canım bulandı daha var şeker de çıktı bu şeker diyabeti ne canım
kucukbebek Ozlem12_ Saol kuzum💗 gebelik sekeri, benimde sinirdamis ebe istedi seker testi yaptirmami Hastaneye saat alicam, sekerime bakicaklar benimde Ayni ilerliyoruz seninle seker,bulanti, mide yanmasi🤪🤣 sen hastanede yaptirdin mi seker testini?
Ozlem12_ kucukbebek yaptım kuzum bir kere ikincisini yaptım kustum anında bakalım ne yapacaklar kanda falan çıktı şimdi ölçüyorum şekerimi bugün son çarşambada kontrol var gel dediler
Ozlem12_ kucukbebek evet canım dün sondu uc gün tek ölçütüm yemekten önce var yemekten sonra bir buçuk saat sonra ölçüyorsun kuzum ayn canım sanda aynısını verirler büyük ihtamele kaç haftalık oldu bebeğimiz ❤️🥰
kucukbebek Ozlem12_ Yok daha canim, randevu alicam hastaneden. Mayin sonu olur herhalde, sen naptin kuzum ne dediler seker icin?
Ozlem12_ kucukbebek dediler yüksek işte diyetisyene gidecem ona göre beslenecem canım sanada büyük ihatamel onu verirler
kucukbebek Ozlem12_ Ayy diete mi uyucagiz yaa, e bulantidan zaten bisey yediigimiz yok ki?! Stres falan da etkiliyo galiba canim sekeri, bir yemekler degil
kucukbebek Ozlem12_ Az daha kuzum, kolay degil evet ama hepsi geciyo. Cok mide yanmam oluyo acı acı kusuyorum, sabahi zor yaptim. Cok kotuydum gece
Ozlem12_ kucukbebek kıyamam ya benimde kusmam bitti cok şükür bulantı mahf ediyor haplar fayda etmiyor mu sana canım
kucukbebek Ozlem12_ Ay gozun aydin canim kusmuyosun bari🤲🏻 haplarin az da olsa faydasi var kuzum, her zaman bir olmuyo. Aksam icmedim midem cok kotuydu unutmusum icmeyi, bugun icim disima cikti istifra edirken. Bazi gunler rahat geciyor kusmadan. Karisik… Simdi yanmalar basladi🔥 sende ne var ne yok baska canim, hersey yolunda mi
Ozlem12_ kucukbebek dedim ve bugün küstümmmm 🥹🥹🥹🥹🥹 mide Bulantısı çok kötü bastırıyor aç da bırakmıyorum canım kendimi ama çok fazla doktor dedi bebek gelişmemiş 🥹🥹🥹🥹🙏🙏🙏 dua et canım ya